Home » News » Aktier steg højere efter Fed-dagens frasalg med Big Tech-bonanza på tap

Aktier steg højere efter Fed-dagens frasalg med Big Tech-bonanza på tap

News Team

Amerikanske aktier steg torsdag efter det værste frasalg i måneder på Wall Street, da investorerne omkalibrerede deres tidslinje for rentenedsættelser fra Federal Reserve og forberedte sig på en hårdtslående runde af megacap-teknologiindtjening.

Benchmark S&P 500 (^GSPC) steg 0,5 %, mens blue-chip Dow Jones Industrial Average (^DJI) steg 0,2 %. Det teknologitunge Nasdaq Composite (^IXIC), som i onsdags oplevede et fald på mere end 2 %, handlede op omkring 0,6 %.

Den finansielle verden bevæger sig hurtigt og rasende i denne uge, men Fed forblev i fokus torsdag morgen. Fed-formand Jerome Powell, mens han cementerede et omdrejningspunkt i centralbankens renteplaner, gav investorer på udkig efter hurtige rentenedsættelser et wake-up call. Han antydede, at han ser det usandsynligt, at banken ville begynde at sænke renten på Fed’s næste møde i marts, noget der i vid udstrækning blev betragtet som et skub tidligere på ugen.

Faktisk, ifølge CME FedWatch-værktøjet, prissatte investorer omkring en to-tredjedels chance for endnu et hold på mødet i marts, mens næsten alle væddemål er på et lille – eller større – cut i maj.

I mellemtiden vil medlemmer af “Magnificent Seven” tage i centrum efter den afsluttende klokke, hvor Apple (NASDAQ: AAPL), Amazon (NASDAQ: AMZN) og Meta (NASDAQ: META) skal rapportere indtjening. Tirsdagens første batch af Big Tech-resultater fra Microsoft (NASDAQ: MSFT) og Alphabet (NASDAQ: GOOG) levede ikke op til investorernes høje forventninger, hvilket hjalp med at sende disse aktier ned.

For at vi ikke glemmer det, har den økonomiske verden endnu et fortællingsfremmende datapunkt, der venter i denne uge. Investorer vil få et øjebliksbillede af januars arbejdsmarked med fredagens lønrapport uden for landbruget.

Source: https://buystocks.co.uk/news/stocks-edge-higher-after-fed-day-sell-off-with-big-tech-bonanza-on-tap/