HomeKontakt os

Kontakt os

Her på Kobeaktier.dk værdsætter vi alle bidragene fra vores læsere. Vi inviterer dig til at dele din indsigt og dine oplevelser i en verden af investeringer via vores kontaktformular nedenfor. Du kan også benytte denne formular til kommercielle eller pressemeddelelsesforespørgsler.

Presseforespørgelser, tips og ideer

Nogle gange kan det bedste indhold komme fra usandsynlige kilder. Hvis du har en idé til en artikel eller ønsker at dele nyheder, skal du benytte nedenstående formular til at komme i kontakt med os. Tilsvarende gælder det, hvis du har spørgsmål vedrørende en pressemeddelelse, hvor du bedes efterlade din forespørgsel sammen med dine kontaktoplysninger, hvorefter et medlem af vores team vender tilbage til dig.

Gæsteposter

Det er ikke vores sædvanlige praksis at tillade gæsteposter på vores websteder, men vi offentliggør dem undertiden, hvis vi føler, at indholdet tilbyder en unik værdi for brugerne. Hvis du har en idé til en artikel, som du gerne vil sende på Kobeaktier.dk, skal du kontakte os. Hvis vi føler, at ideen er interessant, vender vi tilbage til dig.

Forespørgsel om forretning og reklamer

Hvis du er interesseret i at reklamere på vores netværk af hjemmesider, kan du finde alt den information, som du har brug for, på Investoo Group official site. Her kan du også kontakte vores kommercielle afdeling direkte.

Tag kontakt