Home » Sådan tjener vi penge

Sådan tjener vi penge

Køb Aktier genererer omsætning ved at samarbejde med platforme, der tilbyder finansielle tjenester til brugere. Dette gøres primært gennem affiliate marketing og bannerannoncer. Dette ligner de fleste andre finansielle sammenligningswebsteder.

Her er en oversigt over de måder, vi genererer omsætning på.

Affiliate marketing

På tværs af Køb Aktier finder du sammenligningstabeller, der gennemgår funktionerne i forskellige produkter (f.eks. online-mæglere, handelsværktøjer osv.).

Hvis du følger et af linkene eller knapperne på Køb Aktier til en anden platform, vil den platform kunne se, at du kom fra vores hjemmeside og kan derefter betale os en kommission for henvisningen.

De aftalte provisionsniveauer har ingen betydning for, hvordan disse produkter diskuteres i vores indhold, og vi indgår ikke aftaler med platforme, som vi ikke anser for at være sikre og troværdige.

Bannerannoncer

Køb Aktier genererer omsætning ved at sælge plads på bestemte sider i form af bannerannoncer. I disse arrangementer er vores partnere i stand til at annoncere for deres produkter på vores hjemmeside gennem annoncer placeret i eller ved siden af ​​vores almindelige indhold.

Pressemeddelelser

Køb Aktier genererer lejlighedsvis indtjening ved at levere nyhedsdækning af en bestemt virksomhedsbegivenhed.

Enhver nyhed, der enten er en pressemeddelelse eller et sponsoreret indlæg, er tydeligt markeret som sådan. Selv med betaling udøver vi fuld redaktionel kontrol over alt, der offentliggøres på hjemmesiden.