Home » Anmeldelser » eToro
Počni trgovati med eToro

eToro Anmeldelse 2024

eToro har eksisteret i over ti år og er vokset til at blive et af de mest kendte og velrenommerede navne i den hastigt voksende verden af aktiehandel.

Deres mål er at eliminere total afhængighed af store finansielle institutioner ved at gøre verden af finansiel handel tilgængelig for enhver, hvor som helst.

eToro betragtes i øjeblikket som verdens største sociale investeringsnetværk. Den banebrydende WebTrader, der blev introduceret i 2009, muliggør online handel fra ethvert sted og er blevet forbundet med OpenBooks sociale handelsfunktioner.

Dette giver en ligetil, brugervenlig grænseflade, der er tilgængelig fra enhver internetkompatibel pc eller mobilenhed.

Historien om eToro

En gruppe iværksættere grundlagde eToro i januar 2007 med det mål at gøre handel tilgængelig for alle, overalt, uden at skulle stole på større finansielle institutioner.

Etableret af Yoni og Ronen Assia, kerneteamet består af erfarne finans- og teknologiprofessionelle.

Deres første online handelsplatform blev introduceret af eToro i september 2007. Deres ivrigt ventede WebTrader blev derefter afsløret i maj 2009. Denne nye intuitive handelsgrænseflade tilbød en række professionelle værktøjer, som investorer på alle niveauer af erfaring kunne bruge.

Verdens første sociale handelsplatform blev introduceret af eToro, med udgivelsen af OpenBook året efter. Dette muliggjorde udviklingen af CopyTrader™-funktionen, en af de innovationer, der hjalp OpenBook med at vinde Finovate Europe Best of Show-prisen i 2011.

De satte sig for at integrere funktionerne i WebTrader med de sociale aspekter af OpenBook efter at have tilføjet aktier til deres voksende udvalg af handelsaktiver og -instrumenter. Færdiggørelsen af dette skete i oktober 2015.

Kernemissionen for eToro har altid været at innovere og udvikle sig år efter år. Som et resultat udviklede platformen Copy Portfolio™ i 2016 - investeringsstyring drevet af de mest avancerede kunstig intelligens (AI) værktøjer og en professionel investeringskomité.

Sammenlignet med sine nærmeste konkurrenter tilbyder platformen nu sine forbrugere 2-3 gange så mange kryptovalutaer.

Tilmeld dig eToro nu

Interesseret i at tilmelde dig eToro? Tilmeld dig nu gennem Køb Aktier og start din handelsoplevelse.

1
Minimalni depozit
£100
Forfremmelse
Ocena korisnika
10
Access the world’s most popular Crypto assets including Bitcoin, ETH, LTC, XRP
Automatically copy top-performing Crypto traders
Deposit using 9 different deposit methods
Počni trgovati
Opis:
Betalingsmetoder
Bank Transfer, Debit Card, neteller, eToro Trading Platform, Klarna, POLi, Przelewy24, Rapid Transfer, Trustly
iDeal, skrill
Kompletna lista regulativa:
ASIC, CySEC, FCA
Don’t invest unless you’re prepared to lose all the money you invest. This is a high-risk investment and you should not expect to be protected if something goes wrong. <a href="https://www.etoro.com/customer-service/terms-conditions/trading-restriction/">Take 2 mins to learn more</a>.

For og imod

Prednosti

Giver brugerne mulighed for at efterligne andres succesfulde handelsteknikker
Topembedsmænd styrer det
Er et af de mest kendte og prestigefyldte mærker
Har overlegen kundeservice
Har generøse demokontofunktioner
Giver en række forskellige læringsressourcer
Top kryptovalutaer kan købes og sælges

Fordele

Ikke tilgængelig i nogle lande
Tilbyder kun de førende kryptovalutaer
Handl med eToro i dag

Er eToro for mig?

Brugere spørger ofte om eToros evne til at opfylde deres behov og krav. Begyndere kan bekymre sig om, at et mere sofistikeret layout eller markedsanalysestrømme vil være for komplekst for dem.

Men mere erfarne investorer ønsker at sikre, at systemet er funktionelt nok til at udnytte deres mange års brancheerfaring til at maksimere profitten. Så uanset din forhåndsviden og dit evneniveau, vil vi se på platformen fra begge vinkler for at give dig en klar forståelse af, hvad du skal forudse.

Jeg er nybegynder

eToro har mange læringsmaterialer til at hjælpe, hvis du er ny på den sociale investeringsnetværksplatform. Det hjælper, hvis du får mest muligt ud af det gratis materiale, der tilbydes, da det vil hjælpe dig med at designe din handelsstrategi, lære softwarens grundlæggende funktioner og vise dig, hvordan du efterligner andres succesfulde taktik.

Jeg er ekspert

For eksperter inkluderer handelsplatformen et komplet udvalg af værktøjer til at hjælpe dig med nogle tidskrævende opgaver forbundet med investeringshandel. Sæsonhandlere kan for eksempel sammenligne andre handlendes metoder ved hjælp af Social Trading-funktionaliteten.

Antallet af mennesker, der efterligner en eksperts karakteristiske taktik og portefølje, påvirker også, hvor meget de bliver betalt. Dette er en fantastisk metode til at fremme platformens sociale funktioner og samtidig belønne alle deltagere.

Begyndere kan øge deres chancer for succes og lære nye færdigheder, mens bidragydere opfordres til at deltage i fællesskabsaktiviteter.

Betalingsmetoder og grænser

eToro tilbyder forskellige betalinger og udbetalingsmetoder til sine brugere. Desuden har platformen sine begrænsninger for hver transaktion.

Accepterede indbetalingsmetoder

 • Visas / Mastercard / Maestro / PayPal / Neteller / Skrill
 • Bankoverførsel (kræver et minimumsindskud på £500)

Begrænsninger for minimumsindskud og udbetalinger

 • Minimumsudbetalingen er £50, og minimumsudbetalingen er £200
 • Der er ingen maksimal tilladt tilbagetrækning

Handelsrestriktioner

 • Den mindste cryptocurrency-handelsstørrelse er £25
 • For at efterligne en anden erhvervsdrivende skal du have mindst 200£
 • Der er et begrænset antal enheder pr. lokation for hvert instrument
 • Maksimal eksponering er tilladt pr. gearet niveau på hvert aktiv for hver konto

Ydeevne, funktioner og funktionalitet

Funktionen Copy Portfolio (tidligere kendt som Copy Trader) er en af eToros fineste præstationer og mest karakteristiske funktioner. Dette banebrydende incitament til sociale netværk gør det muligt for erfarne handlende at formidle deres viden og indsigt til begyndere inden for aktiehandel.

Derudover tilbyder platformen et perfekt handelsklima for alle brugere, der rummer brugere med alle færdigheder og ekspertiseniveauer.

Top Trader Portfolios og Market Portfolios er de to primære underkategorier af Copy Portfolio.

Brugere kan følge topforhandlernes handlinger og teknikker på eToro-netværket ved at se deres Top Trader-porteføljer. Dette kan sammenlignes med at have en gruppe erfarne investeringshandlere, der arbejder med dig.

En enkelt testet markedstilgang anvendes på en kundes CFD-aktier, råvarer eller fonde efter markedsporteføljer. Løsningen er at hjælpe kunderne med at forbedre deres gevinstrate ved at bruge en almindelig, etableret metode, når det kombineres med avanceret AI-styring.

eToro har for nylig givet 'Good Dollar' meget opmærksomhed. At bekæmpe socioøkonomisk ulighed. Dette program har til hensigt at tilbyde alle en Universal Basic Income (UBI). Mange økonomer mener, at det nylige COVID-19-udbrud har vist behovet for at indføre et sådant projekt. Dette viser yderligere, at virksomhedens fokus er meget mere ekspansivt end andre sammenlignelige platforme på markedet.

Handelsplatforme

MT4- og MT5-platformene understøttes ikke af eToro, da de er inkompatible med de højt respekterede proprietære værktøjer, der er indbygget i programmet.

I 2009 blev den brugervenlige platform WebTrader lanceret. Den prisvindende handelsplatform kaldet OpenBook blev lanceret et år senere. To år senere blev begge gjort tilgængelige på alle mobile enheder.

For at levere al online og social handelsfunktionalitet gennem en enkelt, brugervenlig grænseflade i 2015, blev WebTrader og OpenBook integreret.

Spillere kan få adgang til £100.000 i fiktive penge i realtid på handelsplatformens demokonto. Før de investerer rigtige penge, kan begyndere bruge dette til at stifte bekendtskab med platformen. Erfarne forhandlere kan også bruge det til at teste nyudviklede metoder.

Uddannelsesressourcer

eToro-platformen har en lang og overskuelig liste over instruktionsressourcer, der kan tilgås. Både nybegyndere og erfarne forhandlere vil finde friske nyheder og analytiske artikler på platformen interessante.

Alle tidligere afsnit af den fortsatte podcast-serie er tilgængelige til gratis download. Hver episode samler myndigheder inden for forskellige discipliner for at identificere relevante globale emner og begivenheder, som helt sikkert vil påvirke markederne og præsenterer dem i en engagerende diskussion.

Derudover er der generelle dybdegående vejledninger om Social Trading og Fintech og videotræning.

Kontotyper

Detailkunder

Detailkunder på eToro kan stadig vælge at handle manuelt eller kopiere handel, hvilket afhænger af deres passende. Derudover yder Investor Compensation Fund beskyttelse til detailkunder, som omfatter negativ balancesikkerhed med margin-lukningsbegrænsninger.

Professionelle kunder

Brugere skal bestå en egnethedstest for at blive godkendt som professionelle kunder. Selvom professionelle kunder ikke vil have nogle ESMA-garantier, vil eToro tage tabet, hvis markedsforholdene fører til, at aktien falder i minus, hvilket nulstiller aktieniveauet.

Derudover kan professionelle kunder vælge at indlede positioner på bestemte handelsprodukter med gearing på 1:400 og få eksisterende marginsatser reduceret.

Handelsmuligheder

Der er sorter af aktiver, der kan handles, og de falder i følgende kategorier:

 • Kryptovalutaer
 • Aktier
 • Råvarer
 • Exchange-traded fund (ETF)-indekser for fiat-valutaer

I de senere år har kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum oplevet en kraftig stigning i popularitet, og eToro har gjort betydelige fremskridt med at integrere flere af disse uvurderlige digitale aktiver på netværket.

Disse handelsprodukter er ideelle til kortsigtede investeringer på grund af deres høje volatilitet. Markedet oplever ofte tocifrede procentvise ændringer for de fleste populære kryptovalutaer på en enkelt dag.

Gebyrer og omkostninger ved eToro

Selv når du dublerer andre handlendes porteføljer, vil eToro ikke pålægge administrationsgebyrer som nogle konkurrenter. Det koster ikke noget at registrere og åbne en handelskonto. Afhængigt af det aktiv, du vælger, kan gebyrer på cryptocurrency-spreads være så lidt som 0,75 procent eller så høje som 5 procent.

Du kan holde det underliggende cryptocurrency-aktiv i din eToro-pung, hvis du erhverver det. Siden tilbyder en række investeringsprogrammer, der giver forbrugerne en bred vifte af alternativer.

Som følge heraf kan omkostningerne variere meget mellem forskellige planer. At sælge aktier eller lukke en position vil også resultere i et gebyr, men det er almindeligt på tværs af praktisk talt alle handelsplatforme, og beløbet hos eToro er meget lavt med 0,7 procent.

Det fastsatte udbetalingsgebyr er £5, uanset hvor meget du ønsker at hæve.

Regulering og sikkerhed

På grund af sin lovgivningsmæssige baggrund og nuværende status betragtes eToro som en af de sikreste platforme at registrere sig på.

Som virksomhed har den altid sørget for at overholde de store regulerende myndigheder, herunder FCA, MiFID, AFSL og CYSEC.

På deres officielle hjemmeside kan du få detaljerede oplysninger om deres regulatoriske licenser.

Omdømme

eToro har uden tvivl leveret tjenester til mere glade kunder end nogen anden handelsplatform.

Et godt omdømme tiltrækker uden tvivl flere besøgende til et websted, og eToro-platformen er det perfekte eksempel på det. Med omkring 200.000 brugere, der aktivt bruger platformen dagligt, har eToro over 13 millioner brugere i mere end 200 forskellige lande.

Platformen har uden tvivl været på forkant med fintech-revolutionen og har givet alle sine kunder den højeste servicekvalitet i over et årti.

Er eToro sikkert?

Brugere af eToro skal bekræfte deres konti på eToro ved at give gyldige dokumenter, der underbygger deres identitet. Denne praksis beskytter brugere mod svigagtige personer og giver investorer et sikkert miljø til at udføre deres handler.

Desuden forbliver den obligatoriske gennemførelse af denne stringente proces i overensstemmelse med lovene KYC (Kend Your Customer) og AML (Anti Money Laundering).

Det er vigtigt at bemærke, at nogle børs- og mæglerplatforme er uregulerede. For dem uden styrende tilsyn kan investeringer være udsat for betydelig risiko på grund af insolvens, lukning eller direkte svindel eToro-stiftere har altid forsøgt at beskytte deres brugere i alle jurisdiktioner af deres operationer.

Hvis du leder efter en arena for handel med kryptovaluta, finder du ikke en sikrere mulighed end eToro-platformen.

Alle kontooplysninger og transaktionsdata på eToros netværk er krypteret med de nyeste protokoller af militærkvalitet. Derudover er 2FA (2 Factor Authentication) og en Anti-phishing-facilitet også tilgængelig.

Nye brugere opfordres også til at aktivere disse muligheder for at anvende yderligere sikkerhedslag på deres handelskonti og private data.

Fordelene ved at handle aktier på eToro?

Af alle online handelsnetværk i dag har eToro opbygget et ry for sig selv som en anset og veletableret platform. Det har været konsekvent i udvikling, med store fremskridt og tilføjelser på plads år siden starten af virksomheden.

eToro har det største sociale investeringsnetværk i verden i dag, med en stigende brugerbase på over 13 millioner.

På trods af at eToro har været på markedet i lang tid, har eToro ikke været selvtilfredse, da den forbliver pioneren og innovatøren af hele branchen.

Som et resultat tilpasser konkurrenter ofte de banebrydende ideer, der præsenteres på platformen, for at inkorporere disse særskilte træk for at holde trit med markedslederen.

Du kan være sikker på, at når du bruger eToro, er du i en atmosfære, hvor du kan udvikle dig yderligere som forhandler, fordi overholdelse af regler er sikret.

Derudover vokser eToro-platformen hurtigt sit udvalg af aktier, ETF'er blandt andre investeringsporteføljer. I skrivende stund er der allerede over 2500 lagre at vælge imellem.

Begyndere læres at komme ind på de finansielle markeder med selvtillid, mens erfarne investorer belønnes for deres råd og vellykkede handelsmetoder. Derudover giver platformen pålidelige, upartiske oplysninger om kontrol af dine risikoniveauer og etablering af dine stop-and-take-grænser.

Som deres største sociale investeringsnetværk er eToro kommet for at blive og vil fortsætte med at give sine kunder uovertruffen service og support.

Afsluttende tanker

eToro tilbyder den ideelle atmosfære, ikke kun til at handle, men også til at opbygge dine evner og metoder.

Når det kommer til innovation, hæver virksomheden standarden hvert år, en helt ny funktion eller opgradering afsløres med en masse at tilbyde handlende på alle færdighedsniveauer.

Mærket har stor tillid på grund af dets regulatoriske position og generelle professionalisme.

eToro er uovertruffen i sin service med så mange velkendte kryptovalutaer, et højt respekteret kundeserviceteam og et bredt udvalg af gratis instruktionsressourcer.

Handl med eToro i dag

Ofte Stillede Spørgsmål

 1. Du vil øjeblikkeligt begynde at spille med £100.000 i virtuelle penge efter at have oprettet din konto.

 2. Ja, handel med kryptovalutaer, futures, ETF'er, indekser og så meget mere er tilgængeligt på eToro.

 3. For at få adgang til kontosiden skal du først oprette en konto. Derefter kan du ansøge der og teste der for at finde ud af, om du er kvalificeret.