Home » News » Wall Street ender med, at investorerne fokuserer på Nvidia-resultater.

Wall Street ender med, at investorerne fokuserer på Nvidia-resultater.

News Team

S&P 500 endte højere tirsdag forud for en længe ventet kvartalsrapport fra Nvidia onsdag og økonomiske data, der forventes senere på ugen, som kan give fingerpeg om rentenedsættelsernes vej.

Tungvægtsteknologirelaterede aktier var blandede med fokus på kommende resultater fra Nvidia (NVDA) , chipproducenten i centrum af Wall Streets rally i AI-relaterede aktier.

Nvidias aktier steg og var det mest handlede selskab på amerikanske børser ifølge LSEG-data.

En stigning på 159 % i 2024 anses Nvidia for at være den hidtil største vinder af kunstig intelligens-teknologi, og resultaterne følger de seneste bekymringer om stigninger i allerede store udgifter fra Microsoft (MSFT) , Alphabet (GOOG) og andre sværvægtere i deres kapløb om at dominere nye virksomheder AI-teknologi.

“Der er en høj bar at rydde for ikke kun Nvidias indtjening og vejledning, men historien, de fortæller om tilstanden af AI, der på en måde løfter teknologisektoren ud af dens seneste funk,” sagde Ross Mayfield, investeringsstrategianalytiker hos Baird.

Ifølge foreløbige data steg S&P 500.SPX 9,26 point, eller 0,16%, for at slutte på 5.626,10 point, mens Nasdaq Composite.IXIC steg 29,82 point, eller 0,17%, til 17.755,58. Dow Jones Industrial Average.DJI steg 14,61 point, eller 0,04%, til 41.255,13.

Data i tirsdags viste, at de amerikanske forbrugertillid steg til et niveau på seks måneder i august, mens forbrugerne også blev mere ængstelige for arbejdsmarkedet, efter at arbejdsløshedsraten sprang til tæt på det højeste i tre år på 4,3 % i sidste måned.

Investorer vil se til juli månedlige data om personlige forbrugsudgifter, der forfalder på fredag, for at få yderligere hints om det potentielle tempo i rentenedsættelser.

Traders satser nu på en rentenedsættelse på enten 25 eller 50 basispoint i september, ifølge CME Groups Fed Watch-værktøj.

I mellemtiden hævede UBS Global Wealth Management oddsene for en amerikansk recession til 25 % fra 20 %, med henvisning til svaghed på arbejdsmarkedet.

Paramount Global PARA.O gled, efter at Edgar Bronfman Jr. opgav sit bud på virksomheden, hvilket banede vejen for Skydance Media til at tage kontrol over Shari Redstones medieimperium.

Tesla (TSLA) faldt, efter at Canada sagde, at det ville pålægge en 100% told på importen af kinesiske elektriske køretøjer. Afgifterne gælder for alle elbiler, der sendes fra Kina, hvilket vil omfatte dem, der er fremstillet af Tesla.

Super Micro Computer SMCI.O afviste, efter at shortsælgeren Hindenburg Research sagde, at den havde en kort position i AI-serverproducenten.

PHLX Housing index.HGX tabte efter data viste, at priserne på enfamiliehuse faldt i juni, da højere realkreditrenter vejede efterspørgslen.

Source: https://buystocks.co.uk/news/wall-street-ends-up-as-investors-focus-on-nvidia-results/