Home » News » Wall St tikker op på megacaps, indtjeningen øges.

Wall St tikker op på megacaps, indtjeningen øges.

News Team

Wall Streets vigtigste aktieindeks steg torsdag, da investorerne jublede over en optimistisk indtjening på tværs af flere sektorer, mens fremgang i megacap-vækstaktier var blandt de største løft.

Megacap-vækstaktien Meta Platforms overgik konkurrenterne og steg 2,7 % efter Bernstein hævede sit kursmål til $590, en sjette sådan stigning på aktien i denne uge.

Indtjeningssæsonen for første kvartal var i fuld gang med ægte reservedele, der steg med 12,9 %, hvilket er den største procentvise gevinst på S&P 500, da distributøren af autodele hævede sin 2024-prognos.

Elevance Health tilføjede 3,9 %, efter at sundhedsforsikringsselskabet rapporterede kvartalsvise overskud over Wall Street-estimaterne og en smule hævede sin årlige indtjeningsprognose.

DR Horton steg 2,4 %, efter at den amerikanske boligbygger hævede sin årlige omsætningsprognose, da et stramt boligudbud øgede salget.

“Når først aktiemarkedet er dyrt, har du brug for væsentlig indtjeningsvækst for at retfærdiggøre disse priser, og vi får det (indtil videre),” sagde Phil Blancato, administrerende direktør hos Ladenburg Thalmann Asset Management.

S&P 500 handler i øjeblikket omkring 20 gange sin 12-måneders terminsindtjening ifølge LSEG-data.

I mellemtiden sagde New Yorks Fed-præsident John Williams, at der ikke er nogen presserende sag for at sænke renten lige nu.

På datafronten var antallet af amerikanere, der indgav nye ansøgninger om arbejdsløshedsunderstøttelse, uændret på et lavt niveau i sidste uge, hvilket peger på en fortsat styrke på arbejdsmarkedet.

S&P 500 og Nasdaq nåede onsdag deres fjerde dag i træk med tab, da investorerne forblev nervøse over Feds renteudsigter.

Pengemarkederne prissætter nu omkring 40 bps af rentenedsættelser i år, et fald fra omkring 150 bps set i starten af året ifølge LSEG-data.

Alle 11 store S&P 500-sektorer handlede højere, med kommunikationstjenester førende fremgang, en stigning på 1,1 %.

12:04 ET var Dow Jones Industrial Average steget med 223,36 point eller 0,59 % til 37.976,67, S&P 500 steg 22,41 point eller 0,45 % til 5.044,62, og Nasdaq Composite steg med 1 point eller 4.1 point. % ved 15.747,50.

På minussiden faldt Tesla 3,3 %, efter at Deutsche Bank nedjusterede sin rating på aktien til “hold” fra “køb”.

Las Vegas Sands Corp tabte 7,5 %, efter at mæglerselskaber skar deres kursmål på kasinooperatøren på grund af svaghed i Macau-driften.

Equifax faldt 5,2%, efter at kreditvurderingsfirmaet havde forudsagt sin omsætning i andet kvartal under estimater.

Snap-On trak sig tilbage med 5,6 %, efter at udstyrsproducenten gik glip af Wall Street-estimater for første kvartals salg.

Fremrykkende udstedelser oversteg faldende med et forhold på 2,44 til 1 på NYSE og med et forhold på 1,69 til 1 på Nasdaq.

S&P-indekset noterede tre nye 52-ugers højdepunkter og otte nye lavpunkter, mens Nasdaq noterede 12 nye højder og 166 nye lavpunkter.

Source: https://buystocks.co.uk/news/wall-st-ticks-up-on-megacaps-earnings-boost/