Home » News » Uber-aktie: her er, hvor højt det kan køre på indtjeningsrally

Uber-aktie: her er, hvor højt det kan køre på indtjeningsrally

Uber-aktien stiger med en bedre indtjening end forventet. Der er nu to vigtige opsideniveauer at fokusere på.

Uber Technologies Inc (NYSE: UBER) aktier giver lange investorer den reaktion, de ønskede: en pæn opadgående pop efter at ride-share-selskabet rapporterede indtjening.

Aktierne er steget med omkring 17 % tirsdag, hvor aktien har nået sit højeste niveau siden begyndelsen af maj. Virksomheden fordoblede omsætningen år over år og slog analytikernes forventninger, da stærke rejsetendenser fortsætter med at give næring til dets toplinjeresultater.

Rejser kom ind på 1,87 milliarder, en stigning på 24 % år over år og 9 % sekventielt.

Rejsetrends er steget betydeligt rundt om i verden i år, da mange mennesker endelig er i stand til at rejse med færre restriktioner og flere muligheder. Selvom det skaber kaos i lufthavne, hjælper det virksomheder som Uber med at finde noget momentum.

LYFT Inc (NASDAQ: LYFT)-aktien nyder også godt af Ubers rapport, hvor aktien steg mere end 15 % på dagen. Lyft offentliggør sine kvartalsresultater på torsdag.

Mens de seneste rejsetendenser har lovet godt for Uber-aktien – det er en stigning på 44 % fra sidste måneds laveste – aktierne er stadig faldet mere end 40 % indtil videre i år og 55 % fra rekordhøje.

Handel med Uber-aktier

Ugentlig diagram over Uber-aktien. Diagram udlånt af TrendSpider.com.

Hvis Uber-aktien kan ende højere i denne uge, ville det være dens tredje ugentlige stigning i træk. Bemærkelsesværdigt er det dog, at på trods af de seneste to ugentlige stigninger, har aktierne ikke været i stand til at lukke over det 10-ugers glidende gennemsnit.

Med dagens rally handler Uber over de 10-ugers og de 21-ugers glidende gennemsnit.

Selvom det er en bullish udvikling, handler aktierne til et nøgleområde. Specifikt er det nøgleområdet til $28,50 og nedtrendmodstanden (blå linje).

Sidstnævnte er ganske vist lidt vilkårlig og vejer efter min mening ikke så meget som $28,50-zonen. Bemærk, hvordan dette niveau var støtte i Q2 og Q3 af 2020, såvel som stor støtte i Q1 2022, før det mislykkedes i maj.

Hvis aktien kan genvinde dette niveau og forblive over det, åbner det døren op til $31-niveauet. Der finder Uber-aktien 38,2% retracement og 10-måneders glidende gennemsnit. Hvis det i sidste ende kan presse igennem det, så kunne $35 være den næste.

Der finder aktien sit 50-ugers glidende gennemsnit og 50% retracement.

Hvad sker der, hvis Uber-aktien ikke kan presse højere og i stedet bliver afvist? Så er $25-niveauet og det 10-ugers glidende gennemsnit i spil.

Bulls vil gerne se denne zone fungere som støtte i denne situation, fordi en pause under den kan sætte $20 i spil igen.

Den nederste linje: Over $28,50 er konstruktivt, men under dette mål og handlende bør forblive på tæerne.