HomeNewsSnowflakes aktiekurs falder -22 % efter kvartalsindtjeningen

Snowflakes aktiekurs falder -22 % efter kvartalsindtjeningen

Mircea Vasiu

Snowflake (NYSE:SNOW) rapporterede sine kvartalsvise økonomiske resultater i går. Aktiekursen dykkede i efter-timers handel på baggrund af salget, der forventes at vokse i et langsommere tempo.

Et af de mest aggressive salg for nylig fandt sted i går i efter-timers handel. Snowflake, en amerikansk virksomhed, der opererer i internettjenester og infrastrukturindustrien, offentliggjorde sine resultater for 4. kvartal 2022.

Ledelsen foreslog, at salget ikke ville vokse så hurtigt som forventet, og derfor blev bestanden klumpet. Snowflake leverede dog en stærk økonomisk præstation i kvartalet, der netop sluttede, og slog markedets forventninger.

Snowflakes økonomiske højdepunkter for 4. kvartal

Investorer forventede en EPS på $0,03 i kvartalet, og Snowflake rapporterede fire gange højere – $0,12. Ydermere nåede væksten i produktomsætningen år for år et trecifret territorium, med en stigning på 102 %. Desuden steg nettoomsætningen med 178%, hvilket viser, at virksomheden udvider med eksisterende kunder, omkring 6.000 i alt.

Også store kundemomentum fortsætter med at vokse, da Snowflake nu betjener tæt på 200 kunder, der er ansvarlige for $1 million eller mere i omsætning. Baseret på alt ovenstående afspejler bruttomarginen på 75% virksomhedens styrke og viser en lovende fremtid for Snowflake.

Hvad siger analytikere om Snowflakes aktiekurs?

Forud for indtjeningsopfordringen havde ingen analytiker en salgsanbefaling for Snowflakes aktiekurs. Ud af de 42 analytikere, der dækkede aktien, havde 26 en købsanbefaling og 16 en neutral.

Prismålene er forskellige fra hus til hus, hvor det højeste er $465 og det laveste $235. For en måned siden opgraderede Morgan Stanley aktien til køb med et kursmål på $390. Det samme gjorde Loop Capital, denne gang med et kursmål på $370.

Alt i alt, på trods af, at Snowflake slog på både EPS og omsætning, blev aktien ramt af handel efter åbningstid. Snowflakes omsætning forventes dog at nå $5,9 milliarder i 2026 sammenlignet med $1,2 milliarder.