Home » News » PVH Corp hæver forventningerne til EPS for hele året på stærke Q3-resultater

PVH Corp hæver forventningerne til EPS for hele året på stærke Q3-resultater

News Team

Beklædningsgiganten PVH Corp (NYSE: PVH) har rapporteret en stærk præstation i tredje kvartal, hvilket har ført til en opjustering af dets forventninger om indtjening pr. aktie (EPS) for hele året. Virksomheden, der er kendt for sine ikoniske mærker Tommy Hilfiger og Calvin Klein, så sin omsætning stige til 2,363 milliarder dollars, hvilket overgik markedets forventninger.

Selskabets GAAP EPS for kvartalet nåede $2,66, hvilket oversteg estimater på $2,43, mens dets ikke-GAAP EPS var endnu højere på $2,90, hvilket slog prognoserne på omkring $2,70. Dette robuste økonomiske resultat blev i vid udstrækning krediteret en stigning på 8 % i salg direkte til forbrugere og en bemærkelsesværdig stigning på 13 % i digitalt salg.

Som et resultat af denne succes har PVH Corp hævet EPS-guidancen for hele året til ca. $9,75 på GAAP-basis og til omkring $10,45 på non-GAAP-basis. Denne optimistiske revision afspejler virksomhedens tillid til dets finansielle strategier og markedstilstedeværelse.

Ydelsen for PVH’s nøglemærker var særlig stærk i Nordamerika, hvor Calvin Klein og Tommy Hilfiger oplevede en omsætningsvækst på henholdsvis 6% og 4%. På trods af dette oplevede virksomhedens Heritage Brands et forventet fald på 11 % efter salget af dets intimbeklædningsafdeling i november. Dette frasalg har dog givet firmaet yderligere kapital, som er blevet allokeret til en øget aktietilbagekøbsplan på i alt $550 millioner.

Ser vi frem mod slutningen af regnskabsåret 2023, forventer PVH en beskeden vækst i omsætningen på omkring 1 %. For fjerde kvartal forbereder selskabet sig på et mindre omsætningsfald på mellem 3-4%. Ikke desto mindre forbliver PVH standhaftig i sin tilgang, der sigter mod at tilpasse lagerniveauer med et mål om en 25% reduktion i forhold til salget, og fremskriver en GAAP EPS på næsten $3,48 med non-GAAP EPS tæt på $3,45 for kvartalet.

PVHs strategiske økonomistyring og aggressive kapitalinitiativer ser ud til at positionere virksomheden til fortsat succes på det konkurrenceprægede beklædningsmarked.

InvestingPro Insights

I lyset af PVH Corps positive indtjeningsrapport og strategiske økonomistyring giver InvestingPro-data yderligere indsigt i virksomhedens nuværende status. Markedsværdien af PVH er i øjeblikket på 5,53 milliarder dollars, med et 12-måneders pris til indtjening (P/E)-ratio fra 2. kvartal 2024 på en justeret 9,72, hvilket indikerer en potentielt attraktiv værdiansættelse i forhold til indtjening. Desuden nåede virksomhedens omsætning for de sidste tolv måneder fra 2. kvartal 2024 $9,134 milliarder med en beskeden vækst i omsætningen på 1,3%.

InvestingPro Tips afslører yderligere, at ledelsens aggressive aktietilbagekøbsstrategi og forventningen om nettoindkomstvækst i år stemmer overens med virksomhedens rapporterede finansielle strategier. Derudover, med en historie med at opretholde udbyttebetalinger i 53 på hinanden følgende år, bør virksomhedens stærke indtjening give mulighed for fortsat udbytteudbetalinger. Det er bemærkelsesværdigt, at PVH handler tæt på sit højeste niveau i 52 uger, hvilket afspejler investorernes tillid efter dets seneste resultater.

For dem, der er interesseret i dybere analyser, giver InvestingPro et væld af yderligere tips, og med et særligt Cyber Monday-udsalg er abonnementer nu tilgængelige med op til 55 % rabat. Brug desuden kuponkoden sfy23 for at få 10 % ekstra rabat på et 2-årigt InvestingPro+ abonnement. Med 9 flere InvestingPro Tips tilgængelige for PVH, kan investorer få en omfattende forståelse af virksomhedens udsigter og potentielle investeringsmuligheder.

Source: https://buystocks.co.uk/news/pvh-corp-raises-full-year-eps-outlook-on-strong-q3-results/