Home » News » Mesoblast [ASX:MSB] reducerer tab på 2,7 millioner USD og stiger i aktier

Mesoblast [ASX:MSB] reducerer tab på 2,7 millioner USD og stiger i aktier

News Team

Det australske firma for regenerativ medicin og skaberen af allogene cellulære lægemidler til komplekse inflammatoriske sygdomme, Mesoblast [ASX: MSB] har nu sagt, at det har indsnævret sine tab efter skat fra 21,3 millioner USD sidste år til 18,6 millioner USD sidste år. USD 2,7 millioner forbedring fra 2022.

Gruppen annoncerede også, at dens Remestemcel-L BLA-ansøgning blev accepteret af den amerikanske fødevare- og lægemiddeladministration (FDA), med en ny måldato for Prescription Drug User Fee Act (PDUFA) og løbende produktionsinspektioner.

Indtægter fra royalties på salg af Temcell solgt i Japan steg 4% i perioden til 2 millioner USD for kvartalet, og en placering på 40 millioner USD har også øget midlerne.

År til dato er MSB steget næsten 25% i aktiekurs og mere end 9% alene i den sidste måned.

Lige nu trender den over sin sektor med 2,5 % og mere end 11 % i S&P 200.

Mesoblast reducerer sine år-til-år tab

Celleteknologiforskning og medicinudvikler Mesoblast har meddelt, at den har reduceret tab efter skat fra 21,3 millioner USD i marts-kvartalet sidste år til 18,6 millioner USD i det seneste kvartal.

Meddelelsen blev givet som en operationel hoved- og regnskabsrapport for perioden, der sluttede 31. marts 2023.

Nettoforbruget af kontanter til driftsaktiviteter i kvartalet nåede op på 16,2 millioner USD, hvilket repræsenterer en stigning på 0,7 millioner USD eller 4 % i forhold til sammenligningskvartalet i FY2022 og en reduktion på 8,3 millioner USD, eller 34 %, i forhold til sammenligningskvartalet i FY2021 .

Forsknings- og udviklingsomkostninger blev reduceret med 1,2 millioner USD (14 %), ned til 7,0 millioner USD for tredje kvartal af FY2023 sammenlignet med USD 8,2 millioner i tredje kvartal af FY2022.

Produktionsomkostningerne var lidt højere end i 2022, efter at være steget fra 5,6 millioner USD i tredje kvartal 2022 til 6,2 millioner USD i det seneste kvartal.

Med hensyn til indtægter voksede omsætningen fra royalties på salg af Temcell solgt i Japan med 4% i løbet af denne periode til 2 millioner USD for kvartalet.

Dette blev sammenlignet med 1,9 millioner USD for kvartalet, der sluttede 31. marts 2022.

Bioteknologien forklarede, at det amerikanske FDA nu har accepteret dets remestemcel-L til behandling af børn med steroid-refraktær graft versus host-sygdom (SR-aGVHD) og har sat måldatoen for en PDUFA til den 2. august.

FDA har nu også gennemført Pre-License Inspection (PLI) af fremstillingsprocessen for remestemcel-L, og en etableringsinspektionsrapport (EIR) forventes at blive udsendt af FDA i de kommende uger for at give et detaljeret resumé og endelig vurdering .

Virksomhedens Regenerative Medicine Advanced Therapy (RMAT) er også blevet godkendt af FDA, som godkender en forsøgsprotokol, og forventes at påbegynde tilmelding til disse forsøg i tredje kvartal.

MSB har med succes gennemført en global rettet emission primært for eksisterende store amerikanske, britiske og australske aktionærer, som har rejst omkring 40 millioner US$, fratrukket transaktionsomkostninger.

Koncernen afsluttede kvartalet med US$48,8 millioner kontanter på hånden pro-forma kontanter efter justering for US$40,0 millioner af provenu rejst i april er US$88,8 millioner, med op til yderligere US$40,0 millioner til rådighed til at blive trukket fra eksisterende finansieringsfaciliteter. til visse milepæle.

Source: https://buystocks.co.uk/news/mesoblast-asxmsb-trims-losses-us2-7-million-and-shares-rise/