Home » News » Materialeaktier presser Toronto-aktier ned

Materialeaktier presser Toronto-aktier ned

News Team

Canadas vigtigste aktieindeks faldt tirsdag, hvor materialer førte til fald, da priserne på de fleste metaller faldt på en fastere amerikansk dollar, og ratingbureauet Moody’s sænkede sine udsigter til Kinas statslige kreditvurderinger.

Klokken 9:44 ET (1444 GMT) var Toronto Stock Exchanges S&P/TSX-sammensatte indeks (.GSPTSE) faldet 23,57 point, eller 0,12 %, til 20.386,64.

Materialesektoren (.GSPTTMT), som huser Canadas store minevirksomheder, faldt 1,0 %, da guldpriserne faldt på en fastere dollar, og kobberpriserne faldt til en uges laveste niveau, efter at Moody’s sænkede sine udsigter for de største metalforbrugere Kinas kreditvurderinger til negative fra stabil.

Det canadiske benchmark-indeks kommer ud af en fantastisk november og registrerer månedlige stigninger på over 7 %, efterhånden som håbet voksede om, at globale centralbanker højst sandsynligt er færdige med renteforhøjelser og kunne se på rentenedsættelser næste år.

“Vi havde en kæmpe november, og nu ser vi lidt af en markedskorrektion,” sagde Colin Cieszynski, chefmarkedsstrateg hos SIA Wealth Management.

“Nyhedsstrømmen er blevet en lille smule mere stille, så der har virkelig ikke været noget nyt til at presse markedet højere.”

I mellemtiden viste en separat læsning, at nedgangen i Canadas servicesektor blev uddybet i november.

Loonien dykkede 0,4 % i forhold til dollaren, mens renten på canadiske statsobligationer faldt og fulgte et fald i deres amerikanske modparter.

I USA vil investorernes opmærksomhed være på en masse amerikanske beskæftigelsesdata i denne uge, med antallet af ledige job i oktober senere på dagen.

November ADP National Employment tal og den mere omfattende november non-farm payroll rapport senere på ugen vil også blive afventet.

Øjne ville forblive på Bank of Canada, som i vid udstrækning forventes at holde sin rente stabil onsdag midt i håb om, at centralbanken sandsynligvis er færdig med renteforhøjelser.

På virksomhedsfronten steg North West Company (NWC.TO) 3,8 %, efter at RBC hævede sit kursmål på detailhandlerens aktie.

Source: https://buystocks.co.uk/news/materials-stocks-push-toronto-shares-lower/