Home » News » Markedshøjdepunkt: Aktierne der vinder indpas hos investorerne på fredag

Markedshøjdepunkt: Aktierne der vinder indpas hos investorerne på fredag


  • GameStop lancerer en non-fungible tokens markedsplads
  • Vocera Communications fusionerer med Stryker
  • Bed Bath & Beyond-aktien stiger trods finansiel indtjening i tredje kvartal og manglende omsætning

GameStop for at lancere NFT-platform

GameStop (NYSE: GME) aktier var i en optrend torsdag og steg 22%. Stigningen tilskrives nyheder om, at virksomheden planlægger at etablere en non-fungible tokens (NFT’er) markedsplads. Navnlig oplevede virksomheden i 2021 en bemærkelsesværdig vækst takket være meme-aktie-dille, efter at handlendes aktivitet på Reddit-platformen pumpede aktiekurserne op.

Wall Street Journal rapporterede, at GameStop ville lancere en NFT-markedsplads ud over de adskillige forventede partnerskaber i kryptovalutasektoren. De samarbejder, virksomheden søger, vil sætte den i stand til at udvikle spil og andre genstande, der vil være tilgængelige på markedspladsen.

Vocera Communications annoncerer fusionsaftale

Vocera Communications Inc. (NYSE: VCRA) aktier steg med 25 %, efter at selskabet annoncerede en endelig fusionsaftale med Stryker (NYSE: SYK). I henhold til aftalevilkårene vil Stryker købe alle udestående Vocera almindelige aktier til $79,25 per aktie, hvilket vil bringe den samlede egenkapitalværdi til næsten $2,97 milliarder.

Vocera Communication blev etableret for næsten to årtier siden og har placeret sig blandt de bedste platforme inden for plejekoordinering og digital kommunikation. Fusionen vil give Strycker adgang til en ny og supplerende portefølje fra Vocera, der vil imødekomme det voksende behov for sundhedsfaciliteter.

Bed Bath & Beyond savner indtjenings- og omsætningsestimater for 3. kvartal

Bed Bath & Beyond (NASDAQ: BBBY ) aktier steg med 20 % torsdag, selvom selskabet rapporterede regnskabsresultater for tredje kvartal, der gik glip af estimater. Selskabet havde et overraskende tab på 276,4 millioner dollars eller 2,78 dollars i løbet af kvartalet uden EPS-estimat på 0,01 dollar. På den anden side var salget på 1,878 milliarder dollar, hvilket var mindre end analytikernes estimater på 1,951 milliarder dollar. For indeværende kvartal har selskabet en EPS på 0,15 USD pr. aktie på et salg på 2,1 milliarder USD.

Berkeley Lights CEO flytter til Antibody Therapeutics-enheden

Berkeley Lights Inc. (NASDAQ: BLI) aktier faldt 30% efter at have annonceret, at dets CEO Eric Hobbs flytter fra sin rolle som medlem af bestyrelsen til at blive præsident for Antibody Therapeutics-enheden. Virksomheden leder i øjeblikket efter en ny administrerende direktør, da den fortsætter med at eksekvere sine forretningsstrategier.

Blandt forretningsstrategierne arbejder Berkeley på at inkludere at tilføje tjenester til sin produktportefølje. Hobbs vil fortsætte med at fungere som administrerende direktør, indtil virksomheden finder en afløser.