HomeNewsMarkedshøjdepunkter: 4 aktier, der fangede investorernes opmærksomhed

Markedshøjdepunkter: 4 aktier, der fangede investorernes opmærksomhed

Sanne Moonemans

  • Nikola har meddelt, at USA Truck vil erhverve ti af sine BEV-lastbiler
  • Ford-salg faldt 6,8 % år-til-år
  • Mainz Biomed meddelte, at Socpra Sciences har indgået en aftale om at få adgang til mRNA-biomarkører

USA Truck Inc. køber Nikolas BEV-lastbil

Nikola Corporation (NASDAQ: NKLA ) aktier steg med 10% onsdag efter at have oplyst, at USA Truck Inc. planlægger at erhverve ti af sine batteri-elektriske lastbiler. EV-producenten angav, at logistikfirmaet planlagde at købe BEV-lastbilerne fra et medlem af dets service- og salgsforhandlernetværk, Thompson Truck Centres. Lastbilerne vil blive leveret til logistikvirksomheden i juni 2022, og USA Truck kan beslutte at købe flere lastbiler senere.

Ford leverede 173.740 enheder i december

Ford Motor Company (NYSE: F) -aktien faldt 3 % tidligt onsdag, efter at selskabet indikerede, at dets salg var 6,8 % lavere end året før, før de senere klatrede til det højeste niveau i 20 år på $24,9. Bilproducenten tilskrev faldet til manglen på chips oplevet i de første tre kvartaler af 2021. Interessant nok lettede forsyningskædens begrænsninger for virksomheden i 4. kvartal, hvor salget steg 26,8 % sekventielt i forhold til industriens fald på 3 %. I december var Fords lagerbeholdning steget med 22.000 køretøjer, hvilket sluttede året med 247.000 enheder på lager. Som et resultat solgte Ford 173.740 køretøjer i sidste måned, hvilket er et fald på 17,1 % år/år.

Socpra Sciences implementerer teknologirettighedsaftale for adgang til Mrna-biomarkører.

Mainz Biomed NV (NASDAQ: MYNZ) aktier steg 80% efter meddelelsen om, at Socpra Sciences havde implementeret en teknologirettighedsaftale for at få adgang til de proprietære mRNA-biomarkører for at inkorporere dem i ColoAlert. ColoAlert er en enkel og effektiv CRC-test udviklet af Mainz (kolorektal cancer). Virksomheden promoverer aktivt detektionstesten i områder af Europa gennem sin nye og karakteristiske forretningsstrategi med at indgå i testkitbehandlingsrelationer med tredjepartslaboratorier. I stedet for at administrere en enkelt facilitet, vælger virksomheden denne vej i stedet for at tage den typiske tilgang.

Data Storages datterselskab underskriver en multimillionaftale med et professionelt sportshold

Data Storage Corporation (NASDAQ: DTST) så sin aktie stige omkring 30%, da selskabet afslørede, at dets helejede datterselskab Flagship Solutions Group havde underskrevet en multi-million dollar aftale med et af landets bedst kendte professionelle sportshold. Ifølge kontrakten på flere millioner dollars vil Flagship Solutions levere krypterede og opgraderede lagringsløsninger til at betjene det velkendte sportshold, dets datterselskaber og dets stadion.