Home » News » Fox Corporation taber 962 millioner dollars i markedsværdi efter at have annonceret, at Tucker Carlson forlader nyhedsnetværket

Fox Corporation taber 962 millioner dollars i markedsværdi efter at have annonceret, at Tucker Carlson forlader nyhedsnetværket

News Team

Fox Corporation-aktien faldt så meget som 5% i mandags og slettede 962 millioner dollars i markedsværdi, efter det blev annonceret, at Fox News Media havde skilt sig af med værten Tucker Carlson.

Klasse A-aktier i medieselskabet kom sig lidt og handlede til $32,65, et fald på næsten 3% kl. 13:32 ET.

Splittelsen mellem Carlson og Fox News kommer blot en uge efter, at virksomheden afgjorde en ærekrænkelsessag med Dominion Voting Systems på 787,5 millioner dollars på grund af netværkets spredning af misinformation relateret til det amerikanske præsidentvalg i 2020 og ubegrundede påstande om valgsvindel.

Carlson har længe været en af de mest populære værter på Fox News, hvor den konservative talkshow-personligheds 8 pm show konsekvent er det mest sete nyhedsshow på kabel-tv.

“FOX News Media og Tucker Carlson er blevet enige om at skilles,” sagde Fox News i en erklæring . “Vi takker ham for hans service til netværket som vært og før det som bidragyder.”

Virksomheden sagde, at det ville fylde klokken 20.00 med en rotation af Fox News-personligheder, indtil det navngav en ny vært.

Kilde: https://buystocks.co.uk/news/fox-corporation-sheds-962-million-in-market-value-after-announcing-tucker-carlson-is-leaving-the-news-network/