Home » News » Disney-streaming-abonnentvækst blæser tidligere estimater, efterhånden som virksomheden slår på top- og bundlinjen

Disney-streaming-abonnentvækst blæser tidligere estimater, efterhånden som virksomheden slår på top- og bundlinjen

Hvis Disney+s abonnentvækst er nogen indikation, har rygterne om, at det globale streamingmarked nærmer sig mætning, vist sig at være usande.

I onsdags rapporterede Walt Disney Co (NYSE: DIS), at det samlede Disney+ abonnement steg til 152,1 millioner i løbet af tredje kvartal, højere end de 147 millioner analytikere havde forudsagt ifølge StreetAccount.

Ved udgangen af det skattemæssige tredje kvartal havde Hulu 46,2 millioner abonnenter, og ESPN+ havde 22,8 millioner. Tilsammen har Hulu, ESPN+ og Disney+ over 221 millioner streamingabonnenter. Netflix Inc (NASDAQ: NFLX), længe førende på streamingområdet, havde 220 millioner abonnenter ifølge den seneste opgørelse.

Disney-aktien steg mere end 6% efter den afsluttende klokke.

Streamingpladsen har været i en tilstand af omvæltning i de seneste uger, da Netflix afslørede endnu et fald i abonnenter, og Warner Bros. Discovery annoncerede et skift i indholdsstrategi. Mens Netflix forventer, at abonnentvæksten vil stige, har usikkerhed fået analytikere og investorer til at spekulere på, hvad fremtiden bringer for den bredere industri.

Også onsdag afslørede virksomheden en ny prisstruktur, der inkorporerer en reklamestøttet Disney+ som en del af et forsøg på at gøre sin streamingforretning rentabel.

I løbet af regnskabsårets tredje kvartal tabte Disney+, Hulu og ESPN+ 1,1 milliarder dollars, hvilket afspejler de højere omkostninger til indhold på tjenesterne. Disneys gennemsnitlige indtjening pr. bruger for Disney+ faldt også med 5 % i kvartalet i USA og Canada på grund af flere kunder, der tager imod billigere multiprodukttilbud.

Fra den 8. december i USA vil Disney+ med reklamer være 7,99 USD pr. måned – i øjeblikket prisen på Disney+ uden annoncer. Prisen på reklamefri Disney+ vil stige 38 % til 10,99 USD – en stigning på 3 USD om måneden.

Derudover sænkede Disney sin 2024-prognose for Disney+ til 215 millioner til 245 millioner abonnenter, et fald på 15 millioner i både den lave ende og den høje ende af virksomhedens tidligere vejledning.

Disney havde tidligere sat sin Disney+ guidance i december 2020 til 230 millioner til 260 millioner ved udgangen af regnskabsåret 2024. Virksomheden bekræftede sin forventning om, at Disney+ vil blive rentabel ved udgangen af sit regnskabsår 2024.

Samlet set leverede Disney bedre end forventet indtjening på både top- og bundlinjen, styrket af øgede udgifter i sine indenlandske forlystelsesparker.

Her er resultaterne:

  • Indtjening pr. aktie: $1,09 pr. aktie mod forventet 96 cents ifølge en Refinitiv-undersøgelse blandt analytikere.
  • Omsætning: 21,5 milliarder dollars mod forventet 20,96 milliarder dollars, ifølge Refinitiv.
  • Disney+ samlede abonnementer: 152,1 millioner mod forventet 147,76 millioner ifølge StreetAccount.

Stort kvarter til parker

Disneys park-, oplevelses- og produktdivision oplevede en stigning i omsætningen med 72 % til 7,4 milliarder USD i løbet af kvartalet, op fra 4,3 milliarder USD i samme periode sidste år. Selskabet sagde, at det oplevede stigninger i deltagelse, besatte værelsesnætter og krydstogtskibssejladser.

Det udråbte også, at dets nye Genie+ og Lightning Lane-produkter hjalp med at øge den gennemsnitlige billetindtægt pr. indbygger i kvartalet. Disse nye digitale funktioner blev introduceret for at kurere gæsteoplevelsen og give parkgæster mulighed for at omgå linjer til store attraktioner.

Selskabet sagde, at det har været i stand til at bringe oplevelser tilbage i parken, såsom karaktermøde-og-hilsner, teaterforestillinger og natlige begivenheder i Disneyland, hvilket har givet det mulighed for at øge kapaciteten i sine parker, sagde CEO Bob Chapek under virksomhedens indtjening. ring onsdag. Disney har sat lofter på fremmødet, siden det genåbnede efter den indledende runde af pandemilukninger i begyndelsen af 2020 og indførte et nyt online reservationssystem til at kontrollere folkemængderne.

“Som det relaterer sig til efterspørgslen, har vi endnu ikke set efterspørgslen aftage overhovedet, og vi har stadig mange dage, hvor folk ikke kan få reservationer,” sagde Christine McCarthy, Disneys finansdirektør, under virksomhedens indtjeningsopkald. “Så vi oplever stadig en efterspørgsel, der overstiger de reservationer, vi stiller til rådighed for vores gæster.”

Udgifterne pr. indbygger i indenlandske parker steg 10 % i løbet af det seneste kvartal sammenlignet med samme kvartal sidste år og er mere end 40 % højere end finansåret 2019, sagde selskabet. Belægningen på indenlandske hoteller var i tredje kvartal 90%.

Chapek pegede på EPCOTs nye Guardians of the Galaxy Cosmic Rewind, lanceringen af Disney Wish og åbningen af Avenges Campus i Paris Disneyland som forbedrede tilbud til gæster, der har drevet trafik og indtægter til denne division.

McCarthy bemærkede, at internationale besøgende til indenlandske parker fortsat har været langsomme til at vende tilbage. Traditionelt tegner disse parkgæster sig for omkring 17 % til 20 % af de samlede gæster.

“Vi forventer, at internationalt besøg, når det er helt tilbage, faktisk vil være et supplement til avancerne, fordi disse gæster har tendens til at blive længere i parkerne, og de bruger også flere penge, når de er der,” sagde hun.