Home » News » Dave & Busters aktie stiger, da markedet viser blandede resultater

Dave & Busters aktie stiger, da markedet viser blandede resultater

News Team

Dave & Buster’s Entertainment Inc. (NASDAQ:PLAY) så sin aktiekurs stige til $35,69, en beskeden stigning på 0,9 % i dag, hvilket overstrålede det lille fald i S&P 500 og kontrasterede med blandede bevægelser i andre store indeks. Mens S&P 500 faldt med 0,08 %, steg Dow Jones Industrial Average med 0,16 %, og Nasdaq Composite Index faldt med 0,22 %.

Underholdnings- og spisestedets aktier har oplevet en bemærkelsesværdig optrend i løbet af den seneste måned og er steget med 6,25 %. Denne præstation har ikke kun overgået den bredere detail-engrossektors fremgang på 4,32 %, men oversteg også S&P 500’s stigning på 1,42 % i samme periode.

Investorer ser den kommende indtjeningsrapport fra Dave & Buster’s med særlig interesse på grund af forventede tal, der tyder på en nedgang fra det foregående år. Der er sat forventninger til en indtjening per aktie (EPS) på -0,19 USD, hvilket ville markere et markant fald fra sidste års tilsvarende kvartal. Omsætningsfremskrivningerne er ligeledes afdæmpede, med prognoser, der placerer dem til $473,55 millioner, marginalt under sidste års tal.

For hele regnskabsåret forventer analytikere en indtjening på $2,85 pr. aktie og en omsætning på i alt $2,24 milliarder.

På trods af disse udfordrende fremskrivninger er Dave & Busters Forward Price-to-Earnings (P/E) ratio i øjeblikket på 12,4, hvilket indebærer en potentiel undervurdering sammenlignet med branchegennemsnittet Forward P/E på 19,84. Virksomheden er kategoriseret inden for Retail – Restaurants branchen, som har en stærk position i top 30% af alle brancher baseret på Zacks Industry Rank.

Den seneste analytikerfølelse virker dog ikke optimistisk, da Dave & Buster’s er blevet tildelt en Zacks-rangering som #4 (sælg). Denne placering afspejler ugunstige forretningsudsigter og antyder forsigtighed, i betragtning af at aktier vurderet højt af Zacks historisk set har leveret et gennemsnitligt årligt afkast på +25% siden 1988.

Da investorer og analytikere ser hen imod Dave & Busters finansielle opdateringer, vil markedsreaktioner sandsynligvis afhænge af, om kommende indtjening validerer eller trodser de fremherskende forventninger og placeringer.

InvestingPro Insights

InvestingPros realtidsdata og tips giver yderligere indsigt i Dave & Busters økonomiske præstation og markedsposition. Ifølge InvestingPro er selskabets markedsværdi i øjeblikket 1530M USD, med et P/E-forhold på 12,17, lidt lavere end Forward P/E-forholdet nævnt i artiklen. Virksomhedens omsætning for de sidste tolv måneder fra 2. kvartal 2024 var 2184,33 mio. USD, hvilket indikerer en vækst på 38,2%.

To vigtige “InvestingPro Tips” at bemærke er: For det første viser virksomheden høj indtjeningskvalitet med frie pengestrømme, der overstiger nettoindkomsten. For det andet har ledelsen aggressivt købt aktier tilbage, hvilket kan være et tegn på tillid til virksomhedens fremtidige resultater. Det er dog værd at bemærke, at 8 analytikere har nedjusteret deres indtjening for den kommende periode. Dette kan være en af grundene til, at aktiekursbevægelserne er ret volatile, som antydet af InvestingPro.

For mere dybdegående analyse og yderligere tips, overvej at udforske InvestingPros produktudbud. Med i alt 10 tips til rådighed for Dave & Buster’s giver InvestingPro værdifuld indsigt for både investorer og markedsentusiaster.

Source: https://buystocks.co.uk/news/dave-busters-stock-edges-up-as-market-shows-mixed-results/