HomeNewsBør du købe Home Depot-aktier forud for indtjeningsopfordringen?

Bør du købe Home Depot-aktier forud for indtjeningsopfordringen?

Mircea Vasiu

Home Depots indtjeningsopkald overvåges nøje af investorer. Markedet forventer EPS på $3,18 og $34,85 milliarder i omsætning i kvartalet.

Home Depot (NYSE:HD) præsenterer sine finansielle resultater for 4. kvartal 2021 i morgen den 22. februar kl. 09:00 ET. Udover 2021-resultaterne vil virksomheden også give indledende vejledning for regnskabsåret 2022.

Home Depot er en af de største aktører inden for boligforbedringsdetailbranchen og beskæftiger en halv million mennesker, og det blev grundlagt i 1978. For det sidste kvartal af regnskabsåret 2021 forventes virksomheden at rapportere EPS på 3,18 USD og en omsætning på 34,85 USD milliard.

Hvis vi tænker på, at Home Depot har slået forventningerne til både EPS og omsætning i de seneste seks fortløbende kvartaler, så er biasen, at det vil gøre det igen. Den årlige indtægtsestimat for regnskabsperioden, der slutter januar 2022, er $150 milliarder og for perioden, der slutter januar 2023, er den $153,50. Under morgendagens indtjeningsopkald vil investorerne fokusere på den fremtidige guidance for det kommende år, og hvordan ledelsen ser på forretningen i det kommende år.

Home Depots aktiekurs er faldet med mere end -16% YTD

Home Depots aktiekurs toppede i de sidste handelsmåneder sidste år. Det dannede et dobbelt topmønster over $400, og fra det niveau faldt det mere end -16%.

Selvom det teknisk set ikke er på et bjørnemarked (dvs. et bjørnemarked starter, når aktiekursen falder mere end -20 % fra det seneste højdepunkt), er biasen bearish i betragtning af vendingsmønsteret. Desuden har aktiekursen nået dobbelttoppens afmålte træk.

Der er dog også håb for tyre. For det første var faldet ikke stærkt nok til at bryde rækken af højere lavpunkter. For det andet fandt prishandlingen støtte ved et tidligere modstandsområde.

Hvad siger analytikere om Home Depots aktiekurs?

Analytikere kan godt lide aktien. Ud af 80 analytikere, der dækker aktien, har 67 udstedt købsanbefalinger, og 13 har udstedt neutrale. Ingen analytiker har udstedt en salgsanbefaling for Home Depots aktiekurs.

Ved den aktuelle børskurs er virksomheden vurderet til 362,22 milliarder dollars, og virksomhedens værdi er 402,41 milliarder dollars.