Home » News » Amerikanske aktiefutures stiger, efterhånden som teknologien stopper; store indtjening ventede.

Amerikanske aktiefutures stiger, efterhånden som teknologien stopper; store indtjening ventede.

19 July 2024 Putem News Team

Investing.com– Futures på amerikanske aktieindeks steg en smule i aftenhandler torsdag, da en bred rotation ud af tungvægtsteknologiaktier så ud til at være faldet før en række nøgleindtjening fra sektoren i næste uge.

Stemningen forblev dog skrøbelig efter undervældende indtjening fra Netflix Inc (NASDAQ: NFLX). Samtidig vejede usikkerheden om amerikansk politik også midt i voksende opfordringer til præsident Joe Biden om at trække sit genvalgsbud tilbage.

S&P 500 Futures steg 0,1 % til 5.602,0 point, mens Nasdaq 100 Futures steg 0,3 % til 19.946,50 point kl. 19:47 ET (23:47 GMT). Dow Jones Futures steg en smule til 40.985,0 point.

Tech-aktier stabile efter blå mærker.

Store teknologiaktier er stabiliseret i eftermarkedshandelen, efter at have haft stejle tab i løbet af de seneste to sessioner. Majors som Apple Inc (NASDAQ: AAPL) og Microsoft Corporation (NASDAQ: MSFT) steg en smule i aftenhandlen.

En blanding af profittagning og en rotation til sektorer, der er mere orienteret til at drage fordel af et økonomisk opsving, havde ramt store teknologiaktier i løbet af de seneste to sessioner.

Netflix faldt en smule i eftermarkedshandelen, efter at dets indtjening i andet kvartal gik glip af forventningerne.

Tungvægtschipfremstillingsaktier blev også rystet af udsigten til flere amerikanske sanktioner mod Kina, især landets chipsfremstillingssektor.

Tab i teknologi udløste store tab på Wall Street, hvor S&P 500 faldt 0,8 % til 5.544,59 point torsdag. NASDAQ Composite faldt 0,7 % til 17.874,45 point, mens Dow Jones Industrial Average sank 1,3 % til 17.874,45 point.

Tungvægtsteknologisk indtjening på tap, TSMC understøtter chipproducenter

Fokus var nu helt og holdent på vigtige kommende indtjening fra teknologisektoren i næste uge. Microsoft, Google-ejeren Alphabet Inc (NASDAQ: GOOG) og Tesla Inc (NASDAQ: TSLA) er alle klar til at rapportere på tirsdag, hvor de to internetgiganter er klar til at tilbyde flere signaler om kunstig intelligens efter en massiv vurderingsstigning i løbet af det seneste år.

Tesla vil blive holdt øje med, hvordan elbilproducenten navigerer efter et stejlt fald i salget i år.

Positiv indtjening fra chipmaking bellwethers ASML (AS: ASML) Holding (NASDAQ: ASML) og TSMC (NYSE: TSM) hjalp chipfremstillingsaktier torsdag. TSMC steg en smule, efter at den havde en stærkere indtjening end forventet i andet kvartal, hvor verdens største kontrakt-chipproducent også hævede sine udsigter til stærk AI-drevet efterspørgsel.

Politisk skænderi i fokus, efterhånden som opfordringerne til Biden om at forlade racen vokser

Præsidentræset i 2024 var også et fokuspunkt for Wall Street, midt i voksende opfordringer fra medlemmer af det demokratiske parti til Biden om ikke at søge genvalg.

Rapporter torsdag sagde, at den tidligere formand for Repræsentanternes Hus, Nancy Pelosi, havde fortalt husdemokraterne, at Biden kunne overtales til at forlade løbet.

Bekymringer over Bidens helbred, kombineret med den stigende popularitet af den republikanske kandidat Donald Trump, har givet anledning til tvivl om, hvorvidt Biden vil være i stand til at vinde en anden periode.

Source: https://buystocks.co.uk/news/us-stock-futures-rise-as-tech-rout-pauses-major-earnings-awaited/