Home » News » Aktier åbner lavere som Ocado, rapporterer væddemålsselskaber.

Aktier åbner lavere som Ocado, rapporterer væddemålsselskaber.

News Team

En handelsopdatering fra ASOS (LON: ASOS) vil næppe genoplive onlineforhandlerens faldende aktiekurs, når markederne åbner i dag.

Salget i de seks måneder frem til 3. marts faldt med 18 %, selvom dette næppe var uventet, givet en genopblussen af shopping på hovedgaden og det fortsatte pres på leveomkostningerne.

ASOS bestræber sig på at rydde ældet lager og reducere lagerbeholdningen før overgangen til en ny driftsmodel i 2025, oplyste gruppen i opdateringen.

Administrerende direktør José Antonio Ramos Calamonte sagde: “ASOS bliver en hurtigere og mere agil virksomhed, hjulpet af vores teams utrolige arbejde for at fremskynde alle vores processer for at levere den mode, kvalitet og priser, som vores kunder ønsker, når de ønsker det .

“Jeg er begejstret for ydeevnen af vores nye kollektioner, mens vi også har gjort store fremskridt med at tjene penge på lagerbeholdninger, der er opbygget under pandemien, og med at forbedre kernerentabiliteten af vores operationer.”

Forventningerne til hele året forblev uændrede.

Blue chips til at falde

FTSE 100-indekset forventes at falde omkring 20 point til fladt 7.900, når markederne åbner i dag efter at have lukket 13 point lavere på mandag.

Amerikanske aktier lukkede også lavere i går, hvor Dow Jones faldt 0,4 % og S&P 500 og Nasdaq faldt 0,3 % hver.

Uden nyheder på den makroøkonomiske front kan der være lidt at påvirke britiske blue chips i dagens åbningsbørser.

På virksomhedens nyhedsfront vil Ocado (LON: OCDO) om kort tid give en handelsopdatering, hvor investorer håber på ro efter et nyligt dramatisk opgør med M&S om duoens joint venture.

William Hill-ejer 888 Holdings PLC (LON:888) og Ladbrokes-ejer Flutter Entertainment PLC (LON: FLTRF) viser os status for gambling-industrien med deres årlige årsregnskaber, mens YouGov PLC (LON: YOU) rapporterer dets midlertidige.

Source: https://buystocks.co.uk/news/stocks-to-open-lower-as-ocado-betting-firms-report/