Home » News » AAR Corps administrerende direktør sælger aktier midt i en tendens til insidersalg

AAR Corps administrerende direktør sælger aktier midt i en tendens til insidersalg

News Team

Holmes John McClain III, bestyrelsesformand og administrerende direktør for AAR Corp (NYSE:AIR), solgte mandag 72.637 aktier i virksomheden. Dette nylige salg er en del af en større trend for McClain, som i løbet af det seneste år har solgt i alt 320.560 aktier og ikke har købt nogen.

Dette betydelige insidersalg har vakt interesse i investeringssamfundet. I løbet af det seneste år har der ikke været insider-køb hos AAR Corp, mens der har været 25 insider-salg. Mandag handlede AAR Corps aktier for 60,32 dollar stykket, hvilket gav aktien en markedsværdi på 2,055 milliarder dollars. Pris-indtjening-forholdet var 30,65, lavere end branchens median på 32,84, men højere end selskabets historiske median-pris-indtjening-forhold.

Ifølge InvestingPro-data har AAR Corp en markedsværdi på $2020 millioner og et P/E-forhold på 30,51. Virksomheden har oplevet en omsætningsvækst på 15,61% LTM2024.Q1 og en bruttofortjeneste på $389,5 millioner. Aktien har også givet et afkast på 57,8 % det seneste år, hvilket er et markant afkast for investorerne.

Ifølge et estimat af egenværdi udviklet af GuruFocus Value, virker AAR Corp beskedent overvurderet. Aktiens pris-til-GF-værdi-forhold er 1,15, med en GF-værdi på $52,42 og en aktuel pris på $60,32. GF-værdien beregnes baseret på historiske multipla, en GuruFocus-justeringsfaktor og fremtidige estimater af forretningsresultater fra Morningstar-analytikere.

AAR Corp, en global eftermarkedsløsningsvirksomhed med aktiviteter i over 100 lande, leverer luftfartstjenester til kommercielle og offentlige kunder over hele verden. Disse tjenester omfatter vedligeholdelse, reparation og eftersyn (MRO) samt forsyningskædeløsninger. McClain har været hos AAR Corp i flere år og navigeret virksomheden gennem forskellige markedsforhold.

McClains seneste insidersalg kombineret med aktiens beskedne overvurdering kan tyde på, at han mener, at aktiens nuværende pris ikke afspejler dens iboende værdi. I henhold til InvestingPro Tips handler AAR Corp til en høj indtjeningsmultipel, og dens aktiekursbevægelser er ret volatile. Virksomhedens omsætningsvækst har været accelererende, og den opererer med et moderat gældsniveau.

Source: https://buystocks.co.uk/news/aar-corp-ceo-sells-shares-amid-insider-selling-trend/