Home » News » 3 nikkelmineaktier at se i august 2022

3 nikkelmineaktier at se i august 2022

Har du disse bedste nikkelmineaktier på din overvågningsliste for denne uge?

Tjek disse 3 bedste nikkelmineaktier på aktiemarkedet i dag

Nikkelmineaktier har været stigende i de senere år på aktiemarkedet. Især er nikkel blevet et mere og mere populært metal. Nikkel bruges i en række forskellige industrier, herunder produktion af rustfrit stål, batterier og mønter. Som følge heraf er de bedste nikkelmineaktier blevet en attraktiv investering for nogle investorer. Efterhånden som den globale økonomi fortsætter med at vokse, forventes efterspørgslen efter rustfrit stål at stige. Dette har ført til en stigning i nikkelpriserne, og som et resultat er nikkelmineaktier blevet stadig mere populære.

Investorer trækker mod nikkelmineaktier, fordi de tilbyder eksponering for en råvare, der er afgørende for industriel vækst. Navnlig har nikkelvirksomheder som Materion Corporation (NYSE: MTRN) set deres aktier komme sig med over 7% i de sidste seks måneder. Derudover har nikkelmineaktier en tendens til at være relativt volatile, hvilket betyder, at de kan tilbyde investorer mulighed for potentielt at generere høje afkast. Imidlertid har nikkelminebeholdninger også risiko forbundet med industrien. Hvis du er ivrig efter at investere i nikkelmineindustrien, er her fem navne at se i denne uge.

Nikkelmineaktier at se i denne uge

  • Vale SA (NYSE: VALE)
  • BHP Group Limited (NYSE: BHP)
  • Glencore plc (OTCMKTS: GLNCY)

Vale SA

Starter fra vores liste i dag er Vale SA (VALE). Til at begynde med er Vale den største producent af nikkel i verden. I detaljer har virksomheden nikkelvirksomhed i steder som Brasilien, Canada og Indonesien for at nævne nogle få. Vale har også fuldt ejede og joint venture-raffinaderier i Kina, Sydkorea, Japan, Storbritannien og Taiwan. Aktier i VALE-aktien er indstillet til at åbne mandagens handelssession til $13,20 per aktie.

I andre nyheder rapporterede mineselskabet for nylig sin indtjening for andet kvartal i juli. I rapporten rapporterede Vale en indtjening på $0,88 per aktie på en omsætning på $11,2 milliarder. Wall Streets konsensusindtjeningsestimat var $0,81 per aktie med en omsætning på $13,7 milliarder. Derudover var nikkelsalget relativt på linje med q/q, hvilket oversteg produktionen med 13%, som et resultat af de lagerstrategier, som virksomheden implementerede i første kvartal.

Med den væsentlige omformning af vores forretning, såsom salget af Midwestern System, er virksomheden meget bedre forberedt til at levere på sin dagsorden for genopretning af produktionen. Vi forbliver forpligtet til en disciplineret kapitalallokering og til at skabe og returnere værdi til vores aktionærer, som yderligere bevist af meddelelsen om at betale US$ 3 milliarder i udbytte”, udtalte Eduardo Bartolomeo, administrerende direktør. Alt i alt, vil du tilføje VALE-aktier til din overvågningsliste lige nu?

BHP Group Limited

Efter det, lad os tage et kig på BHP Group. Virksomheden er en af de største diversificerede naturressourcevirksomheder over hele kloden. BHP ejer en mangfoldig portefølje af verdensklasse og lave omkostninger operationer verden over. Mens den har eksponering for en bred vifte af råvarer, er en nøgle lige nu nikkel. I sidste måned annoncerede selskabet, at det havde indgået et aftalememorandum (MOU) for nikkelforsyning med Ford Motor Company (NYSE: F).

I detaljer vil BHP undersøge muligheden for at forsyne Ford med nikkel fra sit Nickel West-aktiv i det vestlige Australien. Faktisk er dets Nickel West-aktiv en producent af noget af det mest bæredygtige og laveste kulstofintensitet nikkel på verdensplan. Aftalen omfatter nikkelforsyning i flere år. Aftalen kan begynde allerede i 2025.

BHP Chief Commercial Officer, Vandita Pant, udtalte: “Vi er glade for at kunne annoncere denne aftale med Ford Motor Company, og endnu vigtigere, at samarbejde med dem om måder at gøre batteriforsyningskæden mere bæredygtig gennem vores fælles fokus på end-to- afslutte samarbejde, samt teknologisk og kommerciel innovation.” Aktierne i BHP-aktien er steget over 2 % i den sidste handelsmåned. De er indstillet til at åbne mandagens handelssession til $54,40 per aktie. Med det, vil du se BHP-aktier i denne uge?

Glencore

Sidst men ikke mindst, lad os dykke ned i Glencore. Glencore er en af verdens største globale diversificerede naturressourcevirksomheder. Faktisk er de en stor producent og markedsfører af mere end 60 ansvarligt indkøbte råvarer, der fremmer hverdagen. For en følelse af skala beskæftiger Glencore-virksomheder næsten 135.000 mennesker, inklusive entreprenører, med et fodaftryk i over 35 lande.

Aktier i GLNCY-aktien handles i øjeblikket til $11,29 pr. Derudover er GLNCY-aktien i den sidste handelsmåned steget over 9%. Dette sker efter, at virksomheden for nylig har rapporteret sin halvårsrapport for produktionen for 2022. Dykker virksomheden ind, rapporterede virksomheden, at deres egen nikkelproduktion kom ind på 57.800 tons. Det er 10.100 tons mere sammenlignet med samme periode i 2021. Det svarer til en stigning på 21 %.

Glencore CEO, Gary Nagle kommenterede, “Den samlede produktion var blandet periode-over-periode (5 råvarer op og 5 ned i tabellen nedenfor), hvilket afspejler Ernest Henry (kobber/guld) og Bolivia (zink) porteføljeafhændelser og geotekniske og forarbejdningsudfordringer i Katanga, opvejet af forbedrede kobolt-, nikkel- og ferrochromproduktionsniveauer og det yderligere bidrag fra Cerrejon, hvilket afspejler dets fulde ejerskab fra begyndelsen af januar.” I betragtning af alt dette, er GLNCY et køb lige nu?