Home » News » Wall St falder, når Nvidia boost falmer

Wall St falder, når Nvidia boost falmer

News Team

Aktier i Nvidia modsvarede meget af deres tidligere gevinster og var sidst kun steget med 1,4 %, hvilket faldt fra et rekordhøjt niveau på $502,66 tidligere i sessionen.

Analytikere pegede på overskudstagning efter en stærk løbe af gevinster på vej ind i chipdesignerens resultater for andet kvartal. “Hele markedet har været i ‘sælg nyhederne’-tilstand. (Nvidia) var en utrolig overfyldt lang (position), ligesom teknologien generelt var, og handlende var klar til at sælge indledende up moves,” sagde Michael James, administrerende direktør for aktiehandel hos Wedbush Securities.

Aktier i store teknologi- og vækstaktier såsom Apple Inc, Netflix, Tesla og Meta Platforms vendte kursen fra deres førmarkedsbevægelser og faldt mellem 1,8 % og 4,5 %.

Investorer havde håbet, at Nvidia-resultaterne ville genoplive et rally på bredere aktiemarkeder, der var gået i stå for nylig på grund af bekymringer om, at renterne forbliver højere i længere tid.

Fed-formand Jerome Powells tale ved et årligt centralbanktopmøde i Jackson Hole fredag kan give yderligere klarhed om retningen for de amerikanske renter. Philadelphia Fed-præsident Patrick Harker sagde i et interview torsdag, at Fed bliver nødt til at holde renterne restriktive i et stykke tid. Data, der viser et stadig stærkt arbejdsmarked forud for kommentaren, gjorde ikke meget for at lette renteurolighederne. De første krav om statslige arbejdsløshedsunderstøttelse faldt ifølge rapporten i sidste uge.

“Jeg ville blive overrasket, hvis dette er det øjeblik, de (politikerne) vælger at løfte sløret for en væsentlig ændring i den bane, de har været på. Jeg tror, det bliver en lidt fortsat høgeagtig diskussion fra Fed,” sagde Ben Kirby, co-chef for investeringer hos Thornburg Investment Management.

Traders’ satsning på, at centralbanken holder sin rente på nuværende niveau i september-politisk møde faldt til 80,5% fra 84,5% tidligere, ifølge CME FedWatch Tool.

Source: https://buystocks.co.uk/news/wall-st-falls-as-nvidia-boost-fades/