Home » News » Wall Street sløv i nedtælling til Nvidia-resultater, Fed-minutter.

Wall Street sløv i nedtælling til Nvidia-resultater, Fed-minutter.

News Team

Wall Streets vigtigste indekser kæmpede for retning i onsdags, da investorerne holdt sig til sidelinjen forud for AI-chiplederen Nvidias kvartalsresultater og referater fra Federal Reserves politiske møde, som ventes senere på dagen.

Alle øjne vil være rettet mod, hvorvidt halvlederklokken Nvidias resultater for første kvartal, efter markedernes lukning, kan leve op til skyhøje forventninger og fastholde de kofangere, som selskabets aktier og andre AI-relaterede aktier registrerer.

Nvidia har vist sig som den tredjestørste amerikanske virksomhed målt i markedsværdi efter en stigning på mere end 92% i dets aktier i år og et over tredobbelt hop i 2023.

Selskabets aktier faldt 0,5 %, efter at have ramt et næsten to måneders højdepunkt tirsdag.

“Den vigtigste brik i puslespillet er, om Nvidia opfylder og slår forventningerne på indtægtslinjen… investorer har helt sikkert øget deres forventninger om et beat-kvartal,” siger Art Hogan, chefmarkedsstrateg hos B. Riley Wealth.

Wall Streets seneste bullrun har bragt alle tre store indekser til rekordhøje niveauer i denne måned, drevet af en stærk indtjeningssæson samt fornyede håb om rentenedsættelser og en såkaldt blød landing for den amerikanske økonomi.

Nasdaq nåede kortvarigt en ny rekordhøjde i hakkende handel.

Analytikere adspurgt af Reuters ser, at S&P 500 lukker året tæt på nuværende niveauer på 5.302 point, men advarede om, at indeksets stærke løb betyder, at det risikerer en korrektion i de kommende måneder.

Investorer afventer også spændt referater fra den amerikanske centralbanks seneste politiske møde, som afholdes kl. 14.00 ET, for at få klarhed over tidspunktet for en rentenedsættelse. Flere politiske beslutningstagere har gentaget behovet for at vente på yderligere tegn på aftagende inflation, før de sænker renten.

“Vi har alle Fed-præsidenter og guvernører med mikrofonen, der ikke efterlader nogen uudtalte tanker derude… Vi har ret godt styr på, hvor alle står,” sagde Hogan.

Traders ser 72% odds for, at Fed sænker renten i september med mindst 25 basispoint, ifølge CME’s FedWatch Tool.

Klokken 11:28 ET var Dow Jones Industrial Average faldet med 47,64 point eller 0,12 % til 39.825,35, S&P 500 var nede med 1,70 point eller 0,03 % til 5.319,71, og Nasdaq Composite steg 61,10. % ved 16.850,24.

Chipmaker Analog Devices steg 7,8%, hvilket øgede S&P 500 Information Technology-indekset efter at have forudsagt tredje kvartals omsætning over forventningerne.

Energi var den hårdest ramte sektor, et fald på 1,7 %, som følge af lavere oliepriser.

Retailer Target faldt 7,5% efter dets kvartalsvise indtjening og prognose for det nuværende kvartal, der ikke var forudset.

TJ Maxx moderselskabet TJX steg 5,2% efter at have hævet sin årlige resultatprognose.

Det kinesiske e-handelsfirma GigaCloud Technology tabte 8,3 % efter en bearish rapport fra Grizzly Research.

Faldende udstedelser oversteg antallet af fremrykkere for et 1,82-til-1-forhold på NYSE og for et 1,15-til-1-forhold på Nasdaq.

S&P-indekset noterede 42 nye 52-ugers højdepunkter og fem nye lavpunkter, mens Nasdaq noterede 65 nye højder og 77 nye lavpunkter.

Source: https://buystocks.co.uk/news/wall-street-listless-in-countdown-to-nvidia-results-fed-minutes/