Home » News » Van ECK Associates Corp øger ejerandelen i Worthington Industries, Inc. med 76 %

Van ECK Associates Corp øger ejerandelen i Worthington Industries, Inc. med 76 %

12 May 2023 Putem News Team

Van ECK Associates Corp, et investeringsrådgivningsfirma, har øget sin beholdning af aktier i Worthington Industries, Inc. (NYSE: WOR) med 76 % i løbet af fjerde kvartal af 2020. Selskabet tog denne handling ifølge sin seneste kvartalsrapport, der blev afgivet til Securities & Exchange Commission. Rapporten angiver, at Van ECK Associates Corp nu ejer 85.792 aktier i Worthington Industries efter at have købt yderligere 37.056 aktier i samme periode, hvilket repræsenterer en væsentlig stigning i deres aktieposition.

På nuværende tidspunkt beholder Van ECK Associates Corp en minoritetsejerandel i Worthington Industries til en værdi af $4.265.000 ved udgangen af den pågældende rapporteringsperiode. Selvom dette ikke repræsenterer en kontrollerende interesse i industriproduktvirksomheden til en værdi af cirka 2 milliarder dollars pr. markedsværdimålinger, taler det om investorernes tillid til deres evner og markedsudsigter – et synspunkt, som deles af andre institutionelle investorer såsom Vanguard Group og Blackrock.

Worthington Industries er angiveligt også indstillet til at udbetale udbytte torsdag den 29. juni svarende til $0,31 pr. aktie for de investorer, der blev registreret den 15. juni – et lokkende afkast af investeringen sammenlignet med lignende industrivirksomheder inden for dets peer group-område. Denne udbytteordning lover et årligt afkast på $1,24 med en aktuel afkastrekord på cirka 2,18%, hvilket afspejler både imponerende finansiel styrke og virksomhedsvækstmål i overensstemmelse med nøglepræstationsindikatorer.

Ud over positive institutionelle tillidssignaler fra investeringsselskaber som Van ECK Associates Corp., har Worthingtons eget lederteam vist yderligere overbevisning i deres engagement i at skabe værdi for aktionærerne gennem strategiske aktiesalg i løbet af de seneste måneder på trods af udsving i råvarepriser, som ellers kunne have været forårsaget bekymring eller potentielle variable risici.

For eksempel solgte den nyligt udnævnte bestyrelsesformand John P/Oh Mcconnell nogle aktier for i alt 17.000 aktier til en værdi af ca. USD 977.840,00 på grund af stigende aktionærinteresse i disse værdipapirer. Andre insidere som SVP Catherine M. Lyttle solgte 10.000 aktier for $629.000 i løbet af det sidste regnskabskvartal af det foregående år med planer om at støtte andre erhvervsinvesteringsaktiviteter.

Som konklusion er Worthington Industries fortsat en førende industriproduktvirksomhed inden for sektoren, der er kendetegnet ved dens evne til at bevare investorernes tillid på trods af modvind set på tværs af adskillige segmenter i den seneste tid. Dens vellykkede appel blandt institutionelle investorer sammen med strategiske aktietransaktioner udført af ledelsesteams viser et vedvarende momentum, der driver den i retning af hurtig vækst og markedsmæssig outperformance på de finansielle markeder på lang sigt.

Institutionelle investorer og hedgefonde øger aktieandelen i Worthington Industries, mens analytikere opgraderer aktier

Worthington Industries, Inc., en industriproduktvirksomhed, har for nylig fået et løft fra flere institutionelle investorer og hedgefonde. Arizona State Retirement System, Cardinal Capital Management, Great West Life Assurance Co. Can, Swiss National Bank og Retirement Systems of Alabama har alle øget deres andel i virksomheden ved at købe yderligere aktier i løbet af det sidste kvartal. Faktisk ejer institutionelle investorer og hedgefonde i øjeblikket 45,30 % af selskabets aktier.

Denne nyhed kommer sammen med positive analytikerrapporter om Worthington Industries. BMO Capital Markets hævede deres kursmål for virksomheden fra $54 til $60, mens StockNews.com opgraderede aktien fra en “hold”-rating til en “køb”-rating.

Det Ohio-baserede firma annoncerede også for nylig sin kvartalsvise udbyttebetaling planlagt til den 29. juni. Aktionærer som registreret den 15. juni vil modtage en betaling på $0,31 per aktie, hvilket resulterer i et årligt udbytte på $1,24 og et afkast på 2,18%. Worthington Industries’ udbytteprocent er i øjeblikket 29,67%.

Aktierne i Worthington Industries åbnede på 56,81 dollar torsdag, hvor aktien havde en beta på 1,25 og en markedsværdi på 2,83 milliarder dollars. Forretningen har en gældsprocent på 0,40, en quick ratio på 1,67 og en nutidsprocent på 2,57 %.

I marts i år rapporterede Worthington Industries en indtjening pr. aktie (EPS) til en værdi af $1,04 for 4. kvartal, hvilket oversteg analytikernes konsensusestimat med op til $0,34 pr. .

På trods af, at omsætningen faldt i løbet af 4. kvartal på grund af tabsgivende kontrakter, der blev afviklet eller afsluttet tidligt efter svag efterspørgsel, især på olie- og gasmarkederne, er aktieanalytikere fortsat positive omkring Worthington Industries estimerede EPS-prognose for dette år til at være $4,93 pr.

Source: https://buystocks.co.uk/news/van-eck-associates-corp-increases-stake-in-worthington-industries-inc-by-76/