Home » News » Olieservicevirksomheden Aker Solutions hæver salgsudsigterne for 2023

Olieservicevirksomheden Aker Solutions hæver salgsudsigterne for 2023

13 July 2023 Putem News Team

Det norske olieservicefirma Aker Solutions hævede torsdag sin salgsguidning for hele året på baggrund af høj udbudsaktivitet og øgede udgifter fra olieselskaber.

Det sagde, at det nu forventede, at omsætningen ville stige med omkring 30%, op fra vejledningen givet i maj for “mere end 15%”. Det gentog vejledning om en forbedret overskudsgrad før afskrivninger og amortiseringer.

“De overordnede markedsudsigter forbliver positive på trods af industriomkostningsinflation og begrænsninger i forsyningskæden,” sagde CEO Kjetel Digre i en erklæring.

Gruppen sagde, at den forventede, at markedsaktiviteten ville stige på tværs af energisektoren. “Dette understøtter Aker Solutions’ syn på flere års forbrugsvækst fra virksomhedens kunder.”

Olie- og gasselskaber, der skylles med kontanter efter rekordoverskud fra prisstigningen på fossile brændstoffer drevet af Ukraine-krigen, har intensiveret jagten på nye forekomster.

Det Internationale Energiagentur forudser, at globale upstream-olie- og gasinvesteringer vil stige med omkring 11 % til 528 milliarder dollars i 2023, det højeste niveau siden 2015.

Source: https://buystocks.co.uk/news/oil-services-firm-aker-solutions-raises-2023-sales-outlook/