Home » News » Nordstrom-aktien stiger for anden dag midt i præstationer i blandede sektorer

Nordstrom-aktien stiger for anden dag midt i præstationer i blandede sektorer

News Team

Nordstrom Inc. (NYSE: JWN) oplevede, at aktiekursen steg for anden dag i træk, og lukkede på $15,14 onsdag med en bemærkelsesværdig stigning på 5,73%. Detailhandlerens præstation skilte sig ud på et generelt optimistisk aktiemarked, hvor S&P 500-indekset og Dow Jones Industrial Average oplevede beskedne stigninger, der steg med henholdsvis 0,16 % og 0,47 %.

I det bredere detaillandskab viste Nordstroms konkurrenter blandede resultater. E-handelsgiganten Amazon.com Inc. (NASDAQ: AMZN) så sine aktier falde med 1,78% og lukkede på 143,20 $. I modsætning hertil oplevede Walmart Inc. (NYSE:NYSE: WMT) et positivt skift, hvor aktien steg med 1,27% til $169,78. I mellemtiden oplevede Target Corp. (NYSE:NYSE: TGT) en markant stigning, hvor aktien steg med 17,75 % til 130,46 $.

Handelsvolumen for Nordstrom nåede onsdag op på 9,2 millioner aktier, hvilket er over dets 50-dages gennemsnitlige handelsvolumen, hvilket afspejler øget investorinteresse i selskabet.

Når vi ser tilbage tidligere på året til den 3. februar, havde Nordstrom nået sit 52-ugers højdepunkt til $27,15 per aktie, hvilket indikerer, at den nuværende kurs stadig er bagud med $12,01 fra det højdepunkt.

Aktiebevægelsen for Nordstrom kommer midt i en dynamisk periode for detailaktier, hvor investorer nøje overvåger præstationer som en indikator for forbrugeradfærd og økonomiske tendenser.

InvestingPro Insights

InvestingPro-data viser, at Nordstrom Inc. har en markedsværdi på 2450 mio. USD og et P/E-forhold på 75,93. Denne høje indtjeningsmultipel indikerer, at selskabets aktier handles til en kurs, der er væsentligt højere end indtjening pr. aktie. Men det er vigtigt at overveje, at analytikere forudser, at selskabet vil være rentabelt i år, hvilket svarer til InvestingPro-tip om, at en stærk indtjening bør give ledelsen mulighed for at fortsætte udbyttebetalingerne. Faktisk var selskabets udbytte fra 2. kvartal 2024 5,02 %.

Et andet bemærkelsesværdigt InvestingPro Tip er, at Nordstroms aktiekursbevægelser er ret volatile. Dette ses tydeligt i selskabets pris samlede afkast over de seneste tre måneder, som var -21,44 %, men det havde et markant afkast i den sidste uge på 12,48 %. På trods af volatiliteten er selskabets dagsværdi ifølge InvestingPro 20,42 USD, højere end den nuværende lukkekurs på $15,14.

Det er også værd at nævne, at virksomhedens omsætning har været faldende med en accelererende hastighed på -6,14% i løbet af de sidste tolv måneder fra 2. kvartal 2024. Dette kan være en potentiel bekymring for investorer. For mere dybdegående analyse og tips kan du overveje at udforske InvestingPro-platformen, som tilbyder i alt 10 yderligere tips til Nordstrom Inc.

Source: https://buystocks.co.uk/news/nordstrom-shares-climb-for-a-second-day-amid-mixed-sector-performance/