Home » News » Nordea Investment Management AB øger ejerandelen i Pinterest, Inc. (NYSE:PINS)

Nordea Investment Management AB øger ejerandelen i Pinterest, Inc. (NYSE:PINS)

10 May 2023 Putem News Team

Nordea Investment Management AB øger ejerandelen i Pinterest, Inc. (NYSE: PINS)

Det San Francisco-baserede fotodelingswebsted, Pinterest, Inc. (NYSE: PINS) har oplevet en stigning i investorernes interesse, da Nordea Investment Management AB meddelte, at det øgede sin ejerandel i virksomheden med 1,5 % i løbet af fjerde kvartal. Rapporter bekræfter, at Nordea Investment Management AB købte yderligere 6.267 aktier, hvilket bringer deres samlede ejerskab af Pinterest op på 415.648 aktier. Ifølge officielle indberetninger til Securities & Exchange Commission ejer Nordea nu 0,06 % af Pinterests udestående aktier til en værdi af cirka 9.826.000 USD.

Pinterest rapporterede en indtjening pr. aktie på 0,29 USD for sidste kvartal af regnskabsåret 2020, hvilket slog analytikernes estimater med 0,01 USD og påvirkede investorernes stemning over for selskabets aktie positivt. De noterede dog en negativ nettomargin på 10,58 % og en negativ egenkapitalforrentning på 4,83 %. Rapporten afslørede, at Pinterests omsætning lå på $877,21 millioner for kvartalet, hvilket markerer en beskeden stigning fra sidste kvartalsindtjening.

Hjemmesiden kan prale af over 250 millioner månedlige aktive brugere verden over, som bruger sin platform til at skabe personlige billedsamlinger baseret på deres oplevelser og interesser såsom hobbyer eller begivenheder.

Pinterest-grundlæggerne Benjamin Silbermann, Paul C Sciarra og Evan Sharp konceptualiserede denne platform som en måde, hvorpå folk kan udforske kreative ideer ved at dele visuelt indhold, mens de brander sig selv som enestående bidragydere, der er banebrydende for nye trends.

Med denne seneste udvikling med hensyn til Nordeas investering i Pinterest er det klart, at investorer anerkender vækstpotentialet, der ligger i sociale medieplatforme som Pinterest, som muliggør samarbejde og selvudfoldelse blandt enkeltpersoner globalt.

Pinterest Inc. åbnede tirsdag med en aktiekurs på $21,59. Virksomheden har haft et tumultarisk år, hvor værdien spænder fra et 1-årigt lavpunkt på $16,14 til et maksimum på $29,27. Pinterests markedsværdi ligger i øjeblikket på 14,76 milliarder dollars, og det driver et websted til fotodeling i pinboard-stil, der giver brugerne mulighed for at oprette og administrere temabaserede billedsamlinger, herunder begivenheder, interesser og hobbyer.

En række hedgefonde og institutionelle investorer har for nylig foretaget ændringer i deres positioner i PINS, herunder Great West Life Assurance Co. Can, Balentine LLC, KBC Group NV, Apollon Wealth Management LLC og State of New Jersey Common Pension Fund D. Disse Enheder ejer nu omkring 71,95% af selskabets aktier.

Aktieanalytikere har udsendt blandede rapporter om Pinterests aktie; KeyCorp hævede deres målkurs fra $28 til $32 og vurderede aktien som “overvægtig”, mens Piper Sandler reducerede sin prisprognose fra $32 til $31 tilbage i april.

I andre nyheder relateret til Pinterest, solgte direktør Jeffrey D. Jordan for nylig 5.000 aktier af virksomhedens aktie til en gennemsnitlig pris på $23,04 per aktie alene i maj 2021. I alt har insidere solgt 139.463 aktier til en værdi af cirka 3,84 millioner dollars inden for de sidste 90 dage.

På trods af nogle udsving i værdi og investorhandlinger vedrørende dets aktier, fortsætter Pinterest driften under grundlæggerne Benjamin Silbermann, Paul C Sciarra, Evan Sharp samt hovedkvarteret i San Francisco, Californien. Virksomheden har etableret sig i branchen gennem sociale medier, som gør den kendt globalt af mange mennesker.”

Source: https://buystocks.co.uk/news/nordea-investment-management-ab-increases-stake-in-pinterest-inc-nysepins/