HomeNewsMarkedshøjdepunkter: Fem aktier, der oplevede øget investoraktivitet

Markedshøjdepunkter: Fem aktier, der oplevede øget investoraktivitet

Ruchi Gupta

  • Tesla prioriterer leverancer frem for nye biler i år
  • Robinhood fortsætter med at bløde, og aktierne falder med 15 % torsdag
  • Deutsch bank voksede omsætningen med 8,3 % i 4. kvartal, og Xilinx topper estimaterne i 3. kvartal

Tesla vil fokusere på leverancer i 2022

Tesla Inc.'s (NASDAQ: TSLA) aktier faldt med 11,55 % på trods af, at selskabet rapporterede et rekordstort nettooverskud på 0,5 milliarder USD i regnskabsåret 2021 med en omsætning på 53,8 milliarder USD. I fjerde kvartal havde virksomheden en nettoindtægt på 2,343 milliarder dollars, mod 296 millioner dollars for et år siden.

På trods af de imponerende resultater valgte investorerne at være forsigtige, hvilket førte til et dyk i aktien. Administrerende direktør Elon Musk sagde, at i år er virksomhedens fokus leverancer i stedet for nye køretøjer.

Robinhood fortsætter med at bløde, med et fald på 15 %

Robinhood Markets Inc. (NASDAQ: HOOD ) faldt yderligere 15 % torsdag, efter at selskabet rapporterede uimponerende resultater i finansåret 4. kvartal. Aktien handler i øjeblikket under $10, hvilket er et fald på 75% fra selskabets børsnoteringskurs i juli sidste år.

Mizuho-analytiker Dan Dolev fortalte CNBC's Closing Bell, at tingene ser skræmmende ud på QoQ-basis, men stabilitetstegn begynder at dukke op. Som et resultat har analytikeren en Køb-rating på aktien med et kursmål på $20.

Deutsche Banks omsætning i 4. kvartal steg 8,3 pct.

Deutsche Bank Aktiengesellschaft-aktien handles i købszonen, efter at selskabet rapporterede solide resultater for 4. kvartal 2021. Banken rapporterede om en omsætning på 5,9 milliarder euro, hvilket repræsenterer et år-å-spring på 8,3 % med GAAP-indtjening på 0,12 euro.

Nettorentemarginalen var flad på 1,2 %, og banken skabte en før skat på €82 millioner, og på et justeret grundlag var den €527 millioner. Virksomheden gik over til post-omstruktureringsfasen i det seneste kvartal, hvor alle transformationsrelaterede aktiviteter nu er afsluttet.

Xilinx slog indtjeningsestimater for tredje kvartal 2021

Xilinx (NASDAQ: XLNX) aktier er steget 3%, efter at selskabet meddelte, at det i tredje kvartal 2021 indbragte 1,01 milliarder dollars. I løbet af kvartalet rapporterede selskabet EPS på $1,29, hvilket slog analytikernes forudsigelse på $0,95.

Omsætningen steg 8 % sekventielt og 26 % år over år. Virksomheden rapporterede vækst på trods af vedvarende forsyningskædebegrænsninger. Datacenter-vækst-omsætningen steg 28 % sekventielt og 81 % højere år-til-år.

BofA-analytiker forventer, at Apple rapporterer imponerende resultater for første kvartal

BofA-analytiker Wamsi Mohan har indikeret, at Apple Inc. (NASDAQ: AAPL) vil fortsætte med at klare sig bedre på grund af dets evne til at opveje modvind og produktpipelinestyrke. Mohan, som har en Køb-rating på aktien med et kursmål på $210, gav kommentarerne forud for iPhone-producentens planlagte Q1-resultater.