HomeNewsMarkedshøjdepunkter: Dette udløste bevægelser i disse aktier

Markedshøjdepunkter: Dette udløste bevægelser i disse aktier

Ruchi Gupta

  • GitLab topper omsætningsestimaterne for 4. kvartal, og amerikanske flyselskaber udsender reviderede omsætningsvejledninger.
  • Jim Cramer siger, at Johnson & Johnson er en aktie på $200
  • Northvolt annoncerer planer om at bygge en tredje EV-batterifabrik

GitLab topper Q4 omsætningsestimater

Tirsdag steg GitLab Inc. (NASDAQ: GTLB) aktier med næsten 20 %, efter at selskabet annoncerede solide regnskabsresultater for 4. kvartal og udsendte positive udsigter. Virksomheden havde en omsætning på $77,8 millioner og et nettotab på $45,8 millioner eller $0,32 per aktie. På et korrigeret grundlag havde selskabet et nettounderskud på $0,16 per aktie.

Analytikere havde efterlyst en omsætning på $70,3 millioner og et tab pr. aktie på $0,25. For indeværende kvartal kræver selskabet en omsætning på $78 millioner og et justeret tab pr. aktie på $0,28

Johnson og Johnson er en aktie på $200, siger Jim Cramer

Johnson & Johnson (NYSE: JNJ) aktier er steget næsten 10% inden for en måned, men CNBC's Jim Cramer er overbevist om, at aktien har en opside på yderligere 15%. Mad Money-værten ser aktien nå omkring $200, hvilket repræsenterer en opside på 15% i forhold til det nuværende niveau.

Jim er også optimistisk med hensyn til virksomhedens planer om at opdele virksomheden i to offentlige virksomheder. Den ene vil fokusere på farmaceutisk og medicinsk udstyr, mens den anden vil fokusere på forbrugerprodukter.

Amerikanske flyselskaber reviderer omsætningsvejledningen for Q1 2022

Store amerikanske flyselskaber reviderede deres indtægtsudsigter for 1. kvartal, hvilket indikerer, at sektoren kommer sig hurtigere efter pandemi-inducerede forstyrrelser end forventet.

Southwest Airlines Co (NYSE: LUV) forventer et opsving på 92 % i omsætningen i 1. kvartal, mens Delta Airlines Inc. (NYSE: DAL) forventes at rapportere en salgsstigning på 78 % i forhold til niveauerne før pandemien. American Airlines Group Inc (NASDAQ: AAL) forventer, at salget kun vil falde med 17 % sammenlignet med 2019-niveauer i forhold til tidligere prognoser på et fald på 22 %, og United airlines Holdings Inc. (NASDAQ: UAL) forventer næsten 80 % fremgang i omsætningen i 1. kvartal takket være til erhvervstrafik tilbagevenden og vækst i bookinger.

Northvolt bygger sin tredje batterifabrik til elbiler

Northvolt oplyste, at det ville påbegynde opførelsen af en gigagfabrik til at producere EV-batterier i Tyskland. Virksomheden forventer at producere de første batterier i 2025 fra Northvolt Drei-anlægget i Heide, Tyskland. Giga-anlægget vil producere næsten 60 gigawatt-timer om året, hvilket er nok til at drive mere end en million elbiler. Dette bliver Northvolts tredje elektriske batterifabrik.