Home » News » Los Angeles Capital Management LLC reducerer ejerandele i FedEx Co., da virksomheden overstiger indtjeningsforventningerne, og insidere fortsætter med at sælge aktier

Los Angeles Capital Management LLC reducerer ejerandele i FedEx Co., da virksomheden overstiger indtjeningsforventningerne, og insidere fortsætter med at sælge aktier

News Team

Den 8. maj 2023 blev det rapporteret, at Los Angeles Capital Management LLC havde skåret ned i sine beholdninger i FedEx Co. (NYSE:FDX) med 98,8 % i fjerde kvartal af det foregående år. Ifølge arkiveringen til Securities and Exchange Commission ejede fonden kun 1.282 aktier i shippingserviceudbyderens aktier efter at have solgt hele 105.731 aktier i løbet af kvartalet. Los Angeles Capital Management LLC’s besiddelser i FedEx blev vurderet til $222.000 ved udgangen af denne rapporteringsperiode.

I modsætning til denne nyhed om Los Angeles Capital Management LLC’s reduktion i beholdninger, annoncerede FedEx den 16. marts i år sine kvartalsresultater. Fragtserviceudbyderen overgik forventningerne med en indtjening på 3,41 USD pr. aktie for kvartalet sammenlignet med analytikernes konsensusestimat på 2,67 USD pr. aktie – hvilket fik investorerne til at tro, at disse aktier var et godt køb! Desuden genererede de en omsætning på $22,17 milliarder – deres første stigning siden før Covid-19 ramte – selvom de var lavere end analytikernes forudsigelser på $22,74 milliarder.

Denne forbedring i indtjeningen kom ikke som nogen overraskelse for direktør Amy B. Lane, der gik videre og købte 830 aktier i FedEx den 6. april til en pris på 232,88 USD pr. aktie svarende til en samlet transaktionspris på 193.290,40 USD; efter hendes nylige erhvervelse akkumulerede hun samlede selskabsaktier til en værdi af cirka 549.363,92 USD.

Der kom dog også nyheder den 6. april om, at CEO Rajesh Subramaniam havde solgt en del af sin ejerandel i FedEx med en transaktionsværdi på i alt omkring $2 millioner dollars på grund af hans personlige økonomi, der kræver yderligere likviditet, hvilket forårsagede et vist ubehag på markedet blandt detailinvestorer og aktionærer.

På trods af insidersalg, der har fundet sted i løbet af de sidste tre år—insidere fortsætter med at sælge deres aktier; Faktisk har virksomhedsinsidere solgt cirka 146.486 aktier eller en anslået værdi på $34.001.009, hvilket udgør 8,62% af virksomhedens samlede aktier.

Det er stadig uvist, om denne udvikling i handelen vil påvirke feedback og udsigter til investorernes tillid til deres fremtidige investering i branchen, hvilket kan påvirke aktiekurserne betydeligt.

FedEx: Institutionelle investorer og hedgefonde viser øget aktivitet

FedEx, den globale kurerleveringsvirksomhed med base i Memphis, Tennessee, har oplevet betydelig aktivitet fra institutionelle investorer og hedgefonde i løbet af de sidste par måneder. Ifølge rapporter er 72,02% af selskabets aktier i øjeblikket ejet af disse store investorer. Nogle af de mest bemærkelsesværdige bevægelser inkluderer International Assets Investment Management LLC, der hæver sin position i FedEx med svimlende 24.422,8% i løbet af 4. kvartal af 2022 og ejer over en million aktier til en værdi af $1,6 millioner efter at have erhvervet over en million aktier på det tidspunkt.

Edmp Inc., en hedgefond med aktiver under forvaltning på over 5 milliarder USD siden sidste år, har også øget sin ejerandel i FedEx væsentligt med 21.900,8 %, mens Renaissance Technologies LLC erhvervede en ny ejerandel i virksomheden i løbet af 3. kvartal 2022 til en værdi af bare genert på 123 millioner dollars.

BlackRock Inc., en af verdens største kapitalforvaltere med mere end 9 billioner USD i aktiver under forvaltning ifølge deres årsrapport udgivet tidligere i år, øgede sin beholdning i FedEx med 2,9 % til 16.818.843 aktier til en værdi af næsten 2,5 milliarder USD.

Endelig hævede forsikrings- og investeringsgiganten Prudential Financial Inc. sin position i FedEx med imponerende 114,6% i løbet af 3. kvartal sidste år og ejer nu over 868 tusinde aktier til en værdi af omkring 129 millioner dollars.

Den 8. maj i år (referencedatoen for denne artikel) åbnede FedEx’ aktiekurs på $229,30 på New York Stock Exchange (NYSE). Virksomheden har en markedsværdi på mere end 57 milliarder dollars og opretholder et forhold mellem pris og indtjening på nogenlunde lige under tyve. Den har også en PEG-ratioværdi på cirka 1,26 med betaværdi på 1,33 – hvilket indikerer, at den er lidt mere følsom over for markedsvolatilitet sammenlignet med andre virksomheder.

Med hensyn til nylige insider-transaktioner købte direktør Amy B. Lane 830 aktier i selskabets aktier i april til en gennemsnitlig pris på $232,88 per aktie, hvilket bringer hendes samlede ejerskab til mere end to tusinde aktier til en værdi af over en halv million dollars. CEO Rajesh Subramaniam solgte også mere end elleve tusinde aktier i samme måned for omkring 2,57 millioner dollars.

Desuden meddelte FedEx for nylig, at dets kommende kvartalsvise udbytte vil være 1,26 USD pr. Investorer med rekord den 12. juni vil blive udstedt deres udbytte den 3. juli.

Adskillige aktieanalytikere har nøje observeret FedEx’ seneste bevægelser, hvor flere af dem har vægtet det offentligt i de seneste måneder. De fleste analytikere virker optimistiske med hensyn til fremtidsudsigterne for denne fragttjenesteudbyder. Loop Capital hævede deres kursmål fra $241 til $263, mens Barclays hævede deres fra $240 til $280 og gav virksomheden en “overvægtig” rating. UBS Group fastholder et prismål på FedEx på omkring $260; til sammenligning hævede Argus deres kursmål fra $200 til $240 og tildelte en købsvurdering for aktien, mens Robert W. Baird er gået endnu højere med deres målkurs, der er steget fra $250 til $275.

Samlet set virker institutionelle investorer og hedgefonde overbeviste om det fremtidige vækstpotentiale for FedEx, da det fortsætter sin position som et af verdens førende kurerfirmaer med teknologisk avancerede operationer, som kan klare enhver markedsturbulens, der venter forude.

Source: https://buystocks.co.uk/news/los-angeles-capital-management-llc-reduces-holdings-in-fedex-co-as-company-exceeds-earnings-expectations-and-insiders-continue-to-sell-shares/