Home » News » Kinesiske aktier falder, amerikanske futures falder på Google.

Kinesiske aktier falder, amerikanske futures falder på Google.

News Team

Kinesiske aktier faldt onsdag, da handlende vejede svage økonomiske data fra Golden Week-ferien og satte spørgsmålstegn ved Beijings forpligtelse til flere stimuleringsforanstaltninger.

Benchmark CSI 300-indekset klarede sig dårligere end regionen og faldt så meget som 7,4 %, før det udlignede nogle af sine tab, efter at myndighederne lørdag annoncerede en briefing om finanspolitik. Amerikanske og europæiske aktiefutures faldt også efter en rapport om, at det amerikanske justitsministerium overvejede en opløsning af Google. Ti-årige statsrenter svævede omkring de vigtigste 4 %, og olien stabiliserede sig efter at have væltet mest i mere end et år.

Bekymringerne i Kina er vokset over, at det seneste udbrud af stimulanser kan være utilstrækkeligt til at overbevise investorer om et bæredygtigt opsving på aktiemarkedet. Kinesiske turister brugte færre penge under deres lange ferie, mens en nyhedsrapport indikerede, at nationen er nødt til at indføre politikker for at stabilisere vækst og forventninger. Det er et yderligere tegn, Beijing forsøger at skabe tillid blandt investorer.

“For at markederne kan opretholde entusiasme, kan det være nødvendigt med langt mere aggressive gestus for den nye finanspolitiske pakke eller markedsstabiliseringsmekanisme,” sagde Homin Lee, senior makrostrateg hos Lombard Odier. “Det er muligt, at disse svingninger fortsætter indtil mødet i National People’s Congress Standing Committee og også det amerikanske valg i begyndelsen af november.”

Den Nationale Udviklings- og Reformkommission, Kinas økonomiske planlægningsagentur, meddelte, at sparsomme 200 milliarder yuan (28 milliarder dollars) i udgifter ville blive fremrykket fra næste år, efter at analytikere estimerede en finanspolitisk pakke til en værdi af så meget som 3 billioner yuan i pipelinen.

Et stigende antal strateger og fondsforvaltere har i de seneste dage udtrykt skepsis over for rallyet og sagt, at Beijing er nødt til at bakke op om sine udgiftstilsagn med rigtige penge. Nogle er også bekymrede over, at mange aktier allerede har nået overvurderede niveauer.

“Ingen yderligere politikker fra NDRC i går har skuffet markedet,” sagde Steven Leung, administrerende direktør hos UOB Kay Hian Hong Kong Ltd. “Volatiliteten vil sandsynligvis fortsætte ind i fjerde kvartal, men likviditeten vil komme tilbage, vent til tilbagetrækningen springer i, især fra de oversøiske institutioner, der har været meget undervægtige i Kina.”

I virksomhedsnyheder sendte Alimentation Couche-Tard Inc. Seven & I Holdings Co. en ny potentiel købspris på 7 billioner ¥ (47,2 milliarder dollar), hvilket viser, at det canadiske selskab stadig søger at indgå i overtagelsesforhandlinger, efter at dets oprindelige bud blev afvist. Det japanske selskabs aktier steg så meget som 12%.

Andre steder i Asien faldt New Zealands dollar- og obligationsrenter, efter at landets centralbank leverede en nedsættelse på 50 basispoint på sin benchmarkrente, mens Reserve Bank of India lod renten være uændret. RBI ændrede sin pengepolitik til neutral, hvilket sendte aktierne højere. Sydkorea vil tilslutte sig FTSE Russells benchmark-obligationsindeks, der dækker måneder med officiel kampagne og en revision af finansmarkedernes infrastruktur.

US rentenedsættelsesforventninger

Statsobligationer var kun lidt ændret under handel i Asien efter et løb med salg i de foregående fire sessioner, forstærket af sidste uges amerikanske jobdata, der tyngede forventningerne til rentenedsættelser. Med inflationsdata senere på ugen analyserede investorer kommentarer fra Federal Reserve-embedsmænd.

Fed Bank of Bostons præsident Susan Collins bemærkede, at rentenedsættelser bør være forsigtige og databaserede. Hendes Atlanta-kollega Raphael Bostic sagde, at mens risiciene for inflationen er faldet, er truslerne mod arbejdsmarkedet steget, selvom økonomien stadig er stærk. Guvernør Adriana Kugler sagde, at embedsmænd bør holde fokus på at bringe inflationen til målet med en “afbalanceret tilgang”, der undgår en opbremsning i job.

“De amerikanske data er ikke så stærke, at Feds bidrag til den globale rentenedsættelsescyklus ser ud til at være slut,” sagde Mark Haefele hos UBS Global Wealth Management. “Vi fastholder derfor vores overbevisning om, at investorer skal positionere sig for lavere renter.”

Source: https://buystocks.co.uk/news/chinese-stocks-drop-us-futures-decline-on-google/