Home » News » JetBlue-aktierne vakler og afslutter to-dages stigning midt i blandede markedsresultater

JetBlue-aktierne vakler og afslutter to-dages stigning midt i blandede markedsresultater

News Team

JetBlue Airways (NASDAQ: JBLU) Corp.’s aktier oplevede et lille fald i mandags, hvilket afsluttede en to-dages stigning under en blandet handelssession. Flyselskabets aktie faldt med 0,45% for at lukke på $4,46, hvilket markerer en afvigelse fra den seneste optrend. Det bredere marked viste blandede resultater samme dag, hvor NASDAQ steg med 0,27 %, mens Dow Jones Industrial Average faldt med 0,58 %. JetBlues aktie endte handelssessionen $4,99 mindre end dens årlige højde på $9,45, som blev nået den 5. juli.

I sammenligning med sine konkurrenter som Southwest Airlines (NYSE: LUV), Delta Air Lines (NYSE: DAL) og United Airlines Holdings (NASDAQ: UAL), udviste JetBlue en blandet præstation. Aktiens handelsvolumen for dagen var 15,3 millioner aktier, hvilket er under dets 50-dages gennemsnit på 16,5 millioner aktier.

Disse data blev kompileret af Automated Insights, en udbyder af automatiseringsteknologi, der bruger Dow Jones og FactSet-oplysninger i henhold til markedsdatabetingelserne for brug.

Ud fra InvestingPro-dataene er JetBlues markedsværdi på $1490M USD med et P/E-forhold på 54,88. Virksomhedens omsætning for LTM2023.Q2 blev rapporteret til $9914M USD, hvilket viste en vækst på 24,14% – en betydelig stigning, men det er værd at bemærke, at omsætningsvæksten har været aftagende for nylig, som påpeget af et InvestingPro Tip. Aktien har fået et markant hit i løbet af de sidste seks måneder med et 6-måneders pris samlet afkast på -34,6%. Ifølge InvestingPro er aktiens dagsværdi $5,85 USD, hvilket tyder på potentiale for vækst.

InvestingPro Tips fremhæver også nogle udfordringer for JetBlue. Virksomheden opererer med en betydelig gældsbyrde og brænder hurtigt igennem kontanter. Der er også en bekymring for, at kortfristede forpligtelser overstiger likvide aktiver. Desuden har 10 analytikere nedjusteret deres indtjening for den kommende periode, og aktiekursbevægelserne er ret volatile.

Der er dog også nogle positive aspekter. JetBlue handler til en lav pris/bog-multipel og et lavt P/E-forhold i forhold til indtjeningsvækst på kort sigt. Virksomheden har været profitabel over de sidste tolv måneder, hvilket er et opmuntrende tegn for potentielle investorer.

Source: https://buystocks.co.uk/news/jetblue-shares-falter-ending-two-day-surge-amid-mixed-market-performance/