Home » News » Hero MotoCorp-aktien falder med over 4 % efter ransagninger i bestyrelsesformand Pawan Munjals bolig

Hero MotoCorp-aktien falder med over 4 % efter ransagninger i bestyrelsesformand Pawan Munjals bolig

1 August 2023 Putem News Team

Af India Today Business Desk: Hero MotoCorp, landets førende tohjulede producent, oplevede et kraftigt fald i aktiekursen og faldt over 4 procent tirsdag.

Det kraftige fald i selskabets aktier kom i kølvandet på, at håndhævelsesdirektoratet (ED) gennemførte razziaer i selskabets bestyrelsesformand, Pawan Munjals bolig. Razziaen var en del af en bredere hvidvaskundersøgelse, som rapporteret af nyhedsbureauet PTI.

Efter nyheden om ED’s handlinger fik Hero MotoCorps aktier et hit og faldt 4,4 procent til 3.063 Rs cirka kl. 13:00.

Eftersøgningsoperationerne blev udført på steder i Delhi og nabolandet Gurugram i henhold til bestemmelserne i loven om forebyggelse af hvidvaskning af penge (PMLA).

Undersøgelsen blev udløst af en klage fra Direktoratet for Revenue Intelligence (DRI) mod en person, der angiveligt havde tætte forbindelser til Pawan Munjal, som tidligere blev undersøgt på anklager om at bære sort udenlandsk valuta.

Det kan bemærkes, at DRI tidligere havde arresteret Pawan Munjal i Delhi lufthavn med udenlandsk valuta på 81 lakh Rs. I mellemtiden gennemførte indkomstskatteafdelingen i marts 2022 eftersøgningsoperationer i 25 lokaler knyttet til Hero MotoCorp som led i en skatteunddragelsesundersøgelse mod Hero MotoCorp.

Pawan Munjal ledede Hero MotoCorps globale ekspansion, efter at det skilte sig fra Honda i 2011. Munjal har også ledende stillinger i to brancheorganer, Confederation of Indian Industry (CII) og Society of Indian Automobile Manufacturers (SIAM).

Source: https://buystocks.co.uk/news/hero-motocorp-shares-fall-over-4-after-searches-at-chairman-pawan-munjals-residence/