Home » News » Diversified Energy sælger 40 millioner USD af ikke-kerneaktiver

Diversified Energy sælger 40 millioner USD af ikke-kerneaktiver

28 June 2023 Putem News Team

Diversified Energy Co PLC sagde onsdag, at det øgede sin likviditet med frasalget på omkring 40 millioner USD af ikke-drevne aktiver.

Det amerikanske olie- og gasproduktionsselskab i Alabama sagde, at aktiverne omfatter omkring 200 netto, ikke-opererede brønde, som producerer omkring 3 millioner tønder olieækvivalenter om dagen.

Bruttovederlaget på USD40 millioner er omkring fire gange pengestrømsmultiplen over de næste tolv måneder og omfatter omkring 85.000 associerede netto acres i Oklahoma og Texas.

Ud over at øge sin likviditet sagde firmaet, at transaktionen viser dens evne til at tjene penge på ikke-kerneaktiver. Det stemmer også overens med dets strategiske fokus på ‘bevist-udviklet-producerende’ ejendomme, som drager fordel af regional skala, vertikal integration og smartere aktivforvaltning.

“At sælge disse aktiver med højere driftsomkostninger end dem, vi driver, positionerer os til yderligere at reducere vores driftsudgifter for leasing i Central Region og forbedre driftsmarginerne,” sagde Chief Executive Officer Rusty Hutson.

Aktierne i Diversified Energy steg 1,9 % til 86,35 pence hver i London onsdag morgen.

Source: https://buystocks.co.uk/news/diversified-energy-sells-off-usd40-million-of-non-core-assets/