Home » News » CE 100-indekset stiger med 3,3 % som MongoDB, Snowflake Surge

CE 100-indekset stiger med 3,3 % som MongoDB, Snowflake Surge

News Team

I en uge, hvor store indekser i USA steg på jobvækst og den tilsyneladende løsning på debatten om gældsloftet, overgik CE 100-indekset sine bredere ligestillede på markedet.

Til det formål steg CE 100-indekset 3,3 %, da alle søjler marcherede højere.

Mongo DB steg med mere end 32 %, hvilket førte enablers 5,1 % højere for ugen.

MongoDB sagde, at for dets regnskabsmæssige 2024 første kvartal inkluderede højdepunkterne 40 % Atlas-omsætningsvækst og hvad det betegner som de “mest netto nye kundetilførsler i over to år.” Ledelsen satte fokus på den øgede efterspørgsel efter AI i softwareudvikling og erklærede, at dens udviklerdataplatform ville drage fordel af udviklingen af AI-applikationer i de kommende år. Indtægterne var 29% højere i kvartalet til 368,3 millioner dollars, og driftstabene faldt til 68,5 millioner dollars fra 75,9 millioner dollars for et år siden.

Andetsteds steg aktierne i Snowflake med 16,8%, hvilket understøttede Enablers’ gruppeoptur. Snowflakes aktier vendte tilbage efter et tocifret tab i kølvandet på indtjeningen rapporteret den 24. maj, hvor produktomsætning på 590,1 millioner dollars i første kvartal repræsenterede en gevinst på 50 %, og hvor guidance ser ud til en vækst på 34 % i indeværende kvartal, som ender i Juli. Bloomberg havde rapporteret, at investorer og analytikere har været bekymrede over aftagende vækstrater – og at flere analytikere havde nedjusteret aktien og sænket kursmålene.

Peloton stiger på nye medlemsniveauer

Peloton-aktien steg med 21,5%, hvilket førte “Be Well”-segmentet 4,5% højere. Som vi bemærkede i slutningen af sidste måned, annoncerede Peloton nye medlemsniveauer, da det rebrandes for at fokusere på træning, ikke hardware.

“Vi skifter opfattelser fra hjemmet til alle steder, fitness-entusiaster til mennesker på alle niveauer, eksklusivitet til inklusivitet på tværs af alle Peloton-medlemmer, nutid og fremtid,” sagde Leslie Berland, fitnessfirmaets Chief Marketing Officer, som en del af meddelelsen. Virksomhedsdata viser, at over halvdelen af dets træning i det seneste kvartal ikke var cykelrelateret.

Som rapporteret har virksomheden også tilføjet tre nye medlemsniveauer til sin app: et grundlæggende, gratis medlemskab kaldet Peloton App Free, som tilbyder mere end 50 klasser; Peloton App One, en betalt plan, der giver adgang til tusindvis af klasser, og premium-niveau Peloton App+, for brugeren “der ønsker friktionsfri, ubegrænset adgang til Pelotons enorme bibliotek.”

iRobot-aktierne steg 19,2% og hjalp med at drive “Live”-segmentet 3,6% højere. Som rapporteret af Reuters vil EU’s antitrustregulatorer om lidt mere end en måned – inden den 6. juli – give tommelfingeren op eller ned til Amazon.com Incs foreslåede køb på 1,7 milliarder dollar af iRobot. Nylige PYMNTS-data understreger den fortsatte brug af teknologi og “smarte” enheder i hjemmet. Som det fremgår af vores igangværende Connected Economy-undersøgelse, deltog 21 millioner flere forbrugere i aktiviteter, der involverede en eller anden form for smart home-enhed, og 40 % af de adspurgte forbrugere tog disse enheder til sig, en stigning på 31 % år over år målt i de første måneder af dette år.

Inden for Shop-segmentet gav Ocado-aktien op med 11,3%, hvilket holdt segmentets gevinst på 0,1%. Aktierne faldt, som Reuters rapporterede, da selskabets aktie blev “degraderet” fra FTSE 100 og tilføjet til FTSE 250 børsindekset i Storbritannien

Source: https://buystocks.co.uk/news/ce-100-index-gains-3-3-as-mongodb-snowflake-surge/