Home » News » Berkshire Hathaways NEAM øger ejerandele i Coca-Cola, U.S. Bancorp og Johnson & Johnson

Berkshire Hathaways NEAM øger ejerandele i Coca-Cola, U.S. Bancorp og Johnson & Johnson

News Team

Berkshire Hathaway (NYSE: BRKa)’s datterselskab, New England Asset Management (NEAM), har for nylig øget sine investeringer i Coca-Cola (NYSE: KO), US Bancorp og Johnson & Johnson (NYSE: JNJ), på trods af forskellige industrier udfordringer. Den hemmelige portefølje er en del af de aktiver, der blev erhvervet fra General Re i 1998.

Midt i bekymringen for, at vægttabsmedicin som Novo Nordisk (NYSE: NVO)’s GLP-1-receptoragonister kunne reducere efterspørgslen efter læskedrikke, øgede NEAM sin Coca-Cola-andel med 80 %. Beslutningen var baseret på virksomhedens globale rækkevidde og brandværdi, hvilket indikerer tillid til drikkevaregigantens vedvarende appel.

I lyset af trusler om en amerikansk recession og potentielt højere udlånsrenter, der eskalerer kreditefterslæb og udlånstab, oplevede US Bancorp en stigning på 11 % i aktiekøb fra NEAM. Banken vil drage fordel af længere perioder med økonomisk ekspansion og øgede renteindtægter fra højere udlånsrenter, hvilket giver en buffer mod potentielle økonomiske nedture.

På trods af igangværende retssager i forbindelse med dets talkumbaserede babypudder er Johnson & Johnson fortsat en sikker investering for NEAM. Firmaet øgede sin ejerandel i J&J med næsten 18%, understøttet af virksomhedens robuste balance, AAA-kreditvurdering fra Standard & Poor’s og et skub i retning af lægemidler.

De seneste tiltag fra NEAM understreger Berkshire Hathaways investeringsstrategi om at støtte virksomheder med stærke fundamentale forhold og vedvarende markedstilstedeværelse. Denne tilgang giver dem mulighed for at klare branchespecifikke udfordringer og makroøkonomiske usikkerheder og samtidig give potentielle langsigtede afkast.

Source: https://buystocks.co.uk/news/berkshire-hathaways-neam-increases-stakes-in-coca-cola-u-s-bancorp-and-johnson-johnson/