Home » News » Bed, Bath & Beyond-aktien faldt kraftigt, da CFO Gustavo Arnals død afgjorde selvmord

Bed, Bath & Beyond-aktien faldt kraftigt, da CFO Gustavo Arnals død afgjorde selvmord

“Vores fokus er på at støtte Gustavo Arnals familie og hans team, og vores tanker er hos dem i denne triste og svære tid,” sagde den uafhængige formand Harriet Edelman.

Bed Bath & Beyond Inc (NASDAQ: BBBY) aktier var markant lavere tirsdag efter en weekend tragedie, der tog livet af dets nyligt udnævnte finansdirektør Gustavo Arnal.

Arnal faldt i døden fra en høj etage i en skyskraber på Manhattan kendt som Jenga Tower fredag aften, bekræftede politiet søndag, hvor New York City Medical Examiners kontor fastslog dødsårsagen som selvmord den følgende dag.

Arnal, 52, sluttede sig til Bed, Bath & Beyond i 2020 efter ophold hos Procter & Gamble Co (PG) og Avon, og blev navngivet i en retssag anlagt i den amerikanske distriktsdomstol for District of Columbia, der påstod, at han havde reguleret salget af Bed, Bath & Beyond-aktier til virksomhedsledere og konspirerede for at holde priserne oppe.

“Jeg vil gerne udtrykke vores dybeste medfølelse med Gustavos familie. Gustavo vil blive husket af alle, han arbejdede med, for sit lederskab, talent og forvaltning af vores virksomhed. Jeg er stolt over at have været hans kollega, og han vil virkelig blive savnet af os alle på og alle, der havde fornøjelsen af at kende ham,” sagde Harriet Edelman, der er formand for gruppens bestyrelse. “Vores fokus er på at støtte hans familie og hans team, og vores tanker er hos dem i denne triste og svære tid. Vær med til at respektere familiens privatliv.”

Bed, Bath & Beyond-aktierne blev markeret 16 % lavere i før-markedshandel for at indikere en åbningskurs på $7,25 hver.

I sidste uge sagde den kæmpende boligforhandler, at den planlægger at rejse en ikke-oplyst mængde kapital fra salget af almindelige aktier, efterhånden som den bevæger sig for at udnytte en stigning på 140% i selskabets aktiekurs i løbet af den seneste måned, mens den øger dens udtynding samlede likviditet.

Gruppen afslørede også en ny låneaftale på 500 millioner dollars samt planer om at lukke omkring 150 butikker og skære de samlede omkostninger ned til omkring 250 millioner dollars, som en del af dens nøje fulgte turnaround-planer under den midlertidige administrerende direktør Sue Gove.

Aktierne i gruppen var steget omkring 350 % fra deres lavpunkt i midten af juni midt i en genopblussen i interessen fra detailinvestorer, men faldt mere end 40 % i løbet af august måned, da den aktivistiske investor Ryan Cohen dumpede hele sin aktiepost i koncernen, hvilket gav ca. $60 millioner fra det Reddit-drevne rally.

Ansøgninger fra Securities & Exchange Commission tyder på, at Arnal solgte omkring 55.000 aktier mellem 16. august og 17. august, blot én dag før Cohens første salg af 5 millioner aktier blev offentliggjort den 18. august. Aktien faldt 40,5 % den 19. august.