Home » News » Aktiemarkedet i dag: Amerikanske futures glider i nedtællingen til Nvidia-indtjening

Aktiemarkedet i dag: Amerikanske futures glider i nedtællingen til Nvidia-indtjening

News Team

Amerikanske aktiefutures faldt i onsdags, da investorerne talte ned til højindtjening fra AI-darling Nvidia (NASDAQ: NVDA) og frigivelsen af Federal Reserve-protokoller, der kunne sætte håb om renter.

Futures på S&P 500 (^GSPC) faldt omkring 0,2 %, mens futures på Dow Jones Industrial Average (^DJI) faldt 0,1 %. Kontrakter på den teknologitunge Nasdaq 100 (^NDX) førte vejen lavere, et fald på 0,4 % i hælene på tirsdagens fald.

Aktier halter med fokus på de truende resultater fra Nvidia, hvis aktier faldt 4% tirsdag for deres værste dag siden den 17. oktober, da investorerne positionerede sig til frigivelsen. Forventningerne er høje til chipproducentens resultater for fjerde kvartal, set både som et barometer for AI-handlen og et potentielt vendepunkt for aktier mere bredt.

Markedet er på kant med enhver skuffelse i rapporten, der forventes efter klokken. Nvidia er en af en lille gruppe af megacaps bag en stor del af de seneste gevinster for aktieindekser. Blandede udsigter til vækst blandt disse “Magnificent 7”-aktier har fået hedgefonde til at skære ned på beholdningerne, ifølge Goldman Sachs.

Incorporates faldt aktierne i Palo Alto Networks (PANW) over 20 % i premarket, efter at udbyderen af cybersikkerhed skar sin årlige indtægtsprognose, hvilket gav anledning til bekymringer om en potentiel tilbagegang i tech-udgifterne. I mellemtiden faldt Walgreens-aktierne (WBA) 3%, efter at apoteksgiganten mistede sin plads på blue-chip Dow-indekset til Amazon (NASDAQ: AMZN).

Ventetiden er også på for referater fra Feds møde i januar, der undersøges for at få indsigt i, om politikerne er nær sandsynlige, at de vil lette renten. De seneste nedslående data har givet anledning til en vaklende overbevisning om, at centralbanken vil sænke renten i juni, hvilket anses for at være den mest sandsynlige timing.

Andetsteds raslede et 3 milliarder dollar hit til den førende långiver HSBC’s fortjeneste fra en afgift på sin andel i en kinesisk bank nerverne over nedfaldet fra problemer i verdens næststørste økonomi. HSBC-aktier faldt omkring 8% i førmarkedshandel.

Source: https://buystocks.co.uk/news/stock-market-today-us-futures-slip-in-countdown-to-nvidia-earnings/