Home » News » Aktiefutures er flad mandag morgen efter S&P 500 og Dow poster ugentlige tab: Live opdateringer

Aktiefutures er flad mandag morgen efter S&P 500 og Dow poster ugentlige tab: Live opdateringer

News Team

Amerikanske aktiefutures var flad tidligt mandag morgen efter back-to-back ugentlige tab for Dow Jones Industrial Average og S&P 500.

Dow futures fik 7 point, hvilket vendte tidligere tab. S&P 500-futures var også marginalt højere, mens Nasdaq 100-futures var fladt.

S&P 500 og Dow tabte henholdsvis 0,3 % og 1,1 % i sidste uge. Nasdaq Composite steg i mellemtiden 0,4 pct. Det bredere markedsindeks faldt, da dårlig stemning omkring den amerikanske økonomi tyngede investorernes stemning.

“De svage dele af markedet forbliver svage og ude af stand til at samle sig, mens de stærke dele af markedet er udvidede og sårbare,” sagde BTIGs Jonathan Krinsky i et fredagsnotat.

Wall Street absorberede fredag en foreløbig læsning fra University of Michigan i sidste uge, der viste, at forbrugernes stemning faldt til et lavpunkt i seks måneder. Også i fokus var forhandlinger om gældsloft, efterhånden som USA nærmer sig den såkaldte “X-dato”, eller når regeringen kan gå i misligholdelse uden at hæve gældsgrænsen for at betale sine regninger. CNBC rapporterede, at et møde mellem præsident Joe Biden og kongresledere om emnet blev flyttet til denne uge.

På mandag holder investorerne øje med maj-dataene for Empire State Index, som vil vise, hvordan producenterne i New York State har det med økonomien. Økonomer adspurgt af Dow Jones forventer en læsning på 1,0, hvilket ville være lavere end 10,8-niveauet i tidligere data.

Handlende forventer også Kinas industriproduktion og detailsalgsdata.

Source: https://buystocks.co.uk/news/stock-futures-are-flat-monday-morning-after-sp-500-and-dow-post-weekly-losses-live-updates/