Home » News » Aktiefutures blandet efter Dows rekordlukning.

Aktiefutures blandet efter Dows rekordlukning.

News Team

Aktiefutures var blandede tirsdag, efter et fald i teknologiaktier pressede S&P 500 og Nasdaq Composite, mens Dow Jones Industrial Average lukkede på et rekordhøjt niveau.

Futures knyttet til Dow Jones Industrial Average steg 65 point eller 0,16%. S&P 500-futures faldt 0,32 %, mens Nasdaq 100-futures trak 0,85 % tilbage.

I mandags brød Dow med det bredere marked og nåede et nyt intradag-højdepunkt, før det trak sig tilbage. Alligevel holdt 30-aktieindekset fast nok af sine gevinster til at cementere en ny rekord tæt. I mellemtiden signalerede et fald i tech-aktier i mandags og en fremgang i mindre begunstigede segmenter som energi, at investorer muligvis er ved at rotere ud af en af markedets nøgledrivere i løbet af det seneste år.

Investorer er ivrige efter at se indtjening fra topmodtageren af kunstig intelligens, Nvidia, onsdag. Aktierne i halvlederfirmaet lukkede mere end 2 % lavere mandag og var marginalt højere i efter-timers handel. Nvidia er blevet en vigtig klokke for teknologiaktier og AI i bredere forstand, og investorer vil se mod resultaterne for andet kvartal for at måle sundheden for AI-handlen.

Aktier forsøger at finde stabilt fodfæste efter en brutal start på måneden. Investorer er dog blevet mere optimistiske, efter at Federal Reserve-formand Jerome Powell fredag signalerede, at centralbankens næste skridt vil være at sænke benchmarkrenterne. Powell specificerede ikke, hvornår eller hvor meget renterne ville blive reduceret.

Traders forudsiger enstemmigt en rentenedsættelse på centralbankens politiske møde 17.-18. september på mindst 25 basispoint, ifølge data fra CME Groups FedWatch Tool.

“Det kommer til at tage tid for nedskæringerne at gå over hele økonomien … markedet gør nogle af de tunge løft for Fed, men der er mange spørgsmålstegn,” sagde Allianz’ cheføkonomiske rådgiver Mohamed El-Erian til CNBC’s. “Closing Bell: Overtime” på mandag.

Investorer vil også analysere frisk kvartalsindtjening fra detailhandleren Nordstrom efter den afsluttende klokke tirsdag for at få indsigt i forbrugernes sundhed.

Source: https://buystocks.co.uk/news/stock-futures-mixed-after-dows-record-close/