Home » News » 4 large cap-aktier at købe forud for deres kvartalsvise indtjening

4 large cap-aktier at købe forud for deres kvartalsvise indtjening

1 March 2022 Putem

Den kommende uge er fuld af store aktier, der rapporterer deres økonomiske resultater for det sidste kvartal. Her er fire navne at holde øje med: Target, Snowflake, Kroger og Salesforce.

Konflikten i Ukraine kan have stjålet alle overskrifter for nylig, men investorer bør også være opmærksomme på den igangværende indtjeningssæson. Mange store virksomheder rapporterer deres kvartalsvise indtjening i denne uge, såsom Target, Snowflake, Kroger og Salesforce.

En large cap aktie, også kendt som en big cap, er en aktie, der har en markedsværdi der er større end $10 milliarder. Markedsværdi beregnes ved at gange prisen/aktien med antallet af udestående aktier.

Target

Target (NYSE:TGT) præsenterer sin kvartalsvise indtjening onsdag den 1. marts. Investorer forventer EPS på 2,85 USD i kvartalet, og selskabet leverede bedre end forventet EPS de seneste 12 kvartaler i træk.

Target er et af de længst udbyttebetalende virksomheder i USA. Det voksede sit årlige udbytte i de sidste 53 år, og det fremadrettede udbytte er 1,81 %. Aktiekursen er faldet -13,92% YTD.

Snowflake

Snowflake (NYSE:SNOW) er en amerikansk it-virksomhed, der leverer cloud-baserede dataplatforme. Den rapporterer dens økonomiske præstation for det seneste kvartal den 2. marts, og investorerne forventer en EPS på $0,3 i kvartalet. Hvis det leverer som forventet, ville dette være det andet positive kvartal i træk for Snowflake.

Virksomheden opererer med en bruttoavance for de seneste tolv måneder på 60,32% og er vurderet til 82,52 milliarder dollars til den aktuelle markedspris.

Kroger

Kroger (NYSE:KR) er en af de ældste amerikanske detailhandlere, og den rapporterer sin kvartalsvise indtjening den 3. marts. Investorer forventer EPS på $0,73 i kvartalet, og den årlige omsætningsestimat for regnskabsperioden, der slutter januar 2023, er $139,57 milliarder.

Krogers aktiekurs er steget med +43,35% de seneste 12 måneder.

Salesforce

Salesforce (NYSE:CRM) rapporterer sin kvartalsvise indtjening den 1. marts kl. 14:00 PT. Investorer forventer EPS på $0,75 i kvartalet, på linje med samme periode sidste år.

Salesforce er en amerikansk it-virksomhed, der udvikler cloud computing-løsninger og leverer software til styring af kunderelationer over hele verden. Den opererer med en bruttoavance på 72,02 % i de sidste 12 måneder, og aktiekursen er faldet -18,12 % i år.