HomeNews4 large cap-aktier at købe forud for deres kvartalsvise indtjening

4 large cap-aktier at købe forud for deres kvartalsvise indtjening

Mircea Vasiu

Den kommende uge er fuld af store aktier, der rapporterer deres økonomiske resultater for det sidste kvartal. Her er fire navne at holde øje med: Target, Snowflake, Kroger og Salesforce.

Konflikten i Ukraine kan have stjålet alle overskrifter for nylig, men investorer bør også være opmærksomme på den igangværende indtjeningssæson. Mange store virksomheder rapporterer deres kvartalsvise indtjening i denne uge, såsom Target, Snowflake, Kroger og Salesforce.

En large cap aktie, også kendt som en big cap, er en aktie, der har en markedsværdi der er større end $10 milliarder. Markedsværdi beregnes ved at gange prisen/aktien med antallet af udestående aktier.

Target

Target (NYSE:TGT) præsenterer sin kvartalsvise indtjening onsdag den 1. marts. Investorer forventer EPS på 2,85 USD i kvartalet, og selskabet leverede bedre end forventet EPS de seneste 12 kvartaler i træk.

Target er et af de længst udbyttebetalende virksomheder i USA. Det voksede sit årlige udbytte i de sidste 53 år, og det fremadrettede udbytte er 1,81 %. Aktiekursen er faldet -13,92% YTD.

Snowflake

Snowflake (NYSE:SNOW) er en amerikansk it-virksomhed, der leverer cloud-baserede dataplatforme. Den rapporterer dens økonomiske præstation for det seneste kvartal den 2. marts, og investorerne forventer en EPS på $0,3 i kvartalet. Hvis det leverer som forventet, ville dette være det andet positive kvartal i træk for Snowflake.

Virksomheden opererer med en bruttoavance for de seneste tolv måneder på 60,32% og er vurderet til 82,52 milliarder dollars til den aktuelle markedspris.

Kroger

Kroger (NYSE:KR) er en af de ældste amerikanske detailhandlere, og den rapporterer sin kvartalsvise indtjening den 3. marts. Investorer forventer EPS på $0,73 i kvartalet, og den årlige omsætningsestimat for regnskabsperioden, der slutter januar 2023, er $139,57 milliarder.

Krogers aktiekurs er steget med +43,35% de seneste 12 måneder.

Salesforce

Salesforce (NYSE:CRM) rapporterer sin kvartalsvise indtjening den 1. marts kl. 14:00 PT. Investorer forventer EPS på $0,75 i kvartalet, på linje med samme periode sidste år.

Salesforce er en amerikansk it-virksomhed, der udvikler cloud computing-løsninger og leverer software til styring af kunderelationer over hele verden. Den opererer med en bruttoavance på 72,02 % i de sidste 12 måneder, og aktiekursen er faldet -18,12 % i år.