HomeFortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

DATAFORBINDELSESPOLITIK

  1.      Introduktion

Dette er Investoo Groups databeskyttelsespolitik (” Investoo “).

Investoo respekterer dit privatliv og er forpligtet til at beskytte dine personlige data. Denne privatlivspolitik vil informere dig om, hvordan vi passer på dine personlige data, når du besøger en af ​​vores hjemmesider (uanset hvor du besøger den fra) og fortæller dig om dine privatlivsrettigheder, og hvordan loven beskytter dig.

  1.      Vigtig information: hvem vi er

Formålet med denne privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik har til formål at give dig information om, hvordan Investoo indsamler og behandler dine personlige data gennem din brug af denne hjemmeside, herunder alle data, du måtte give via denne hjemmeside, når du giver dine personlige oplysninger eller giver samtykke til at modtage yderligere materialer fra os eller vores virksomhed partnere.

Denne hjemmeside er ikke beregnet til børn, og vi indsamler ikke bevidst data vedrørende børn.

Det er vigtigt, at du læser denne privatlivspolitik sammen med enhver anden privatlivspolitik eller retfærdig behandlingspolitik, vi kan levere ved specifikke lejligheder, når vi indsamler eller behandler personoplysninger om dig, så du er fuldt ud klar over, hvordan og hvorfor vi bruger dine data . Denne privatlivspolitik supplerer andre meddelelser og privatlivspolitikker og er ikke beregnet til at tilsidesætte dem.

Controller

Investoo er dataansvarlig for og er ansvarlig for dine personlige data (også samlet omtalt som “vi”, “os” eller “vores” i denne privatlivspolitik).

Investoo Group kan fra tid til anden bestå af forskellige juridiske enheder. Denne privatlivspolitik er udstedt på vegne af hvert Investoo Group-selskab, så når vi nævner Investoo, “vi”, “os” eller “vores” i denne privatlivspolitik, henviser vi til det relevante selskab i koncernen, der er ansvarlig for driften af ​​denne hjemmeside og til behandling af dine data.

Vi har udpeget en databeskyttelsesansvarlig (” DPM “), som er ansvarlig for at føre tilsyn med spørgsmål i relation til denne privatlivspolitik. Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik, herunder eventuelle anmodninger om at udøve dine juridiske rettigheder, bedes du kontakte DPM ved hjælp af detaljerne angivet nedenfor.

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål om denne privatlivspolitik eller vores privatlivspraksis, bedes du kontakte vores DPM på følgende måder:

Fulde navn på den juridiske enhed: Investoo Ltd

E-mailadresse: [email protected]

Telefonnummer: (+44) (0) 20 3488 2091

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Information Commissioner’s Office (” ICO “), den britiske tilsynsmyndighed for databeskyttelsesspørgsmål (www.ico.org.uk). Vi vil dog sætte pris på muligheden for at håndtere dine bekymringer, før du henvender dig til ICO, så kontakt os i første omgang.

Ændringer i privatlivspolitikken og din pligt til at informere os om ændringer

Vi gennemgår vores privatlivspolitik regelmæssigt. Vi kan opdatere denne politik fra tid til anden ved at offentliggøre en ny version på vores hjemmeside. Du bør tjekke denne side af og til for at sikre, at du er tilfreds med eventuelle ændringer i denne politik. Vi kan underrette dig om ændringer af denne politik via e-mail.

Det er vigtigt, at de personoplysninger, vi har om dig, er nøjagtige og aktuelle. Hold os venligst informeret, hvis dine personlige data ændres under dit forhold til os.

Tredjeparts links

Denne hjemmeside indeholder links til tredjeparts websteder, plug-ins og applikationer. Hvis du klikker på disse links eller aktiverer disse forbindelser, kan tredjeparter indsamle eller dele data om dig. Vi kontrollerer ikke tredjepartswebsteder og er ikke ansvarlige for deres fortrolighedserklæringer. Når du forlader vores hjemmeside, opfordrer vi dig til at læse privatlivspolitikken for hver hjemmeside, du besøger.

  1.      De data, vi indsamler om dig

Personlige data eller personlige oplysninger betyder enhver information om en person, som denne person kan identificeres ud fra. Det omfatter ikke data, hvor identiteten er blevet fjernet (anonyme data).

Vi kan indsamle, bruge, opbevare og overføre forskellige former for personoplysninger om dig, som vi har grupperet som følger:

  •                Identitetsdata  omfatter fornavn, pigenavn, efternavn, brugernavn eller lignende identifikator, civilstand, titel, fødselsdato og køn.
  •                Kontaktdata  omfatter faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mailadresse og telefonnumre.
  •                Finansielle data  inkluderer bankkonto- og betalingskortoplysninger.
  •                Transaktionsdata  inkluderer detaljer om betalinger til og fra dig og andre detaljer om produkter og tjenester, du har købt hos os.
  •                Tekniske data  inkluderer internetprotokol (“ IP ”) adresse, dine logindata, browsertype og version, tidszoneindstilling og placering, browser plug-in typer og versioner, operativsystem og platform og anden teknologi på de enheder, du bruger til at få adgang til denne hjemmeside.
  •                Profildata  inkluderer dit brugernavn og adgangskode, køb eller ordrer foretaget af dig, dine interesser, præferencer, feedback og undersøgelsessvar.
  •                Brugsdata  omfatter oplysninger om, hvordan du bruger websteder, produkter og tjenester.
  •                Marketing- og kommunikationsdata  inkluderer dine præferencer i at modtage markedsføring fra os og tredjeparter og dine kommunikationspræferencer.

Vi indsamler, bruger og deler også aggregerede data såsom statistiske eller demografiske data. Aggregerede data kan udledes af dine personlige data, men betragtes ikke som persondata i lovgivningen, da disse data hverken direkte eller indirekte afslører din identitet. For eksempel kan vi samle dine brugsdata for at beregne procentdelen af ​​brugere, der har adgang til en bestemt hjemmesidefunktion. Men hvis vi kombinerer eller forbinder aggregerede data med dine personlige data, så de direkte eller indirekte kan identificere dig, behandler vi de kombinerede data som personlige data, der vil blive brugt i overensstemmelse med denne privatlivspolitik.

Vi indsamler ingen særlige kategorier af personlige data om dig (dette omfatter detaljer om din race eller etnicitet, religiøse eller filosofiske overbevisninger, sexliv, seksuel orientering, politiske holdninger, fagforeningsmedlemskab, oplysninger om dit helbred og genetiske og biometriske data ). Vi indsamler og opbevarer heller ikke oplysninger om straffedomme og lovovertrædelser.

Hvis du undlader at give personlige data

Hvor vi har behov for at indsamle personoplysninger ved lov eller i henhold til vilkårene i en kontrakt, vi har med dig, og du undlader at oplyse disse data, når du bliver bedt om det, er vi muligvis ikke i stand til at udføre den kontrakt, vi har eller forsøger at indgå med dig (for eksempel for at give dig varer eller tjenester). I dette tilfælde kan vi være nødt til at annullere et produkt eller en tjeneste, du har hos os, men vi vil give dig besked, hvis dette er tilfældet på det tidspunkt.

  1. 4 .      Hvordan indsamles dine personlige data?

Vi bruger forskellige metoder til at indsamle data fra og om dig, herunder gennem:

  •               Direkte interaktioner. Du kan give os dine personlige data ved at udfylde formularer eller ved at korrespondere med os via post, telefon, e-mail eller på anden måde. Dette inkluderer personlige data, du afgiver, når du:

o ansøge om eller registrere produkter eller tjenester;

o oprette en konto på vores hjemmeside;

o abonnere på vores service eller publikationer;

o anmode om, at markedsføringsmateriale bliver sendt til dig;

o deltage i en konkurrence, kampagne eller undersøgelse; eller

o giv os feedback eller kontakt os.

  •               Automatiserede teknologier eller interaktioner. Når du interagerer med vores hjemmeside, vil vi automatisk indsamle tekniske data om dit udstyr, browsing-handlinger og mønstre. Vi indsamler disse personlige data ved at bruge cookies, serverlogfiler og andre lignende teknologier. Vi kan også modtage tekniske data om dig, hvis du besøger andre websteder, der anvender vores cookies. For mere information om de cookies, vi bruger, se venligst ‘ Cookies’ nedenfor.
  •               Tredjeparter eller offentligt tilgængelige kilder. Vi kan modtage personoplysninger om dig fra forskellige tredjeparter som beskrevet nedenfor:

o Tekniske data fra følgende parter:

  •  medlemmer af vores affiliate netværk;
  •  vores forretningspartnere;
  •  tredjeparts dataudveksling (f.eks. Lotames dataudveksling);
  •  analyseudbydere (f.eks. Google);
  •  reklamenetværk; og
  •  søgeinformationsudbydere.

o Kontakt-, finans- og transaktionsdata fra udbydere af tekniske, betalings- og leveringstjenester.

o Identitets- og kontaktdata fra datamæglere eller aggregatorer.

o Identitets- og kontaktdata fra offentligt tilgængelige kilder såsom Companies House og valgregistret baseret i EU.

  1.      Hvordan vi bruger dine personlige data

Vi vil kun bruge dine personoplysninger, når loven tillader os det. Oftest vil vi bruge dine personlige data under følgende omstændigheder:

  •               Hvor vi skal udføre en kontrakt, vi er ved at indgå eller har indgået med dig.
  •               Hvor det er nødvendigt for vores legitime interesser (eller en tredjeparts), og dine interesser og grundlæggende rettigheder ikke tilsidesætter disse interesser.
  •               Hvor vi skal overholde en juridisk forpligtelse.

Generelt er vi ikke afhængige af samtykke som et juridisk grundlag for behandling af dine personoplysninger, selvom vi vil få dit samtykke, før vi sender direkte markedsføringskommunikation fra tredjepart til dig via e-mail eller sms. Du har til enhver tid ret til at trække samtykke til markedsføring tilbage ved at kontakte os.

Formål, som vi vil bruge dine personlige data til

Nedenfor har vi i et tabelformat angivet en beskrivelse af de måder, vi planlægger at bruge dine persondata på, og hvilket af de juridiske grundlag vi stoler på for at gøre det. Vi har også identificeret, hvad vores legitime interesser er, hvor det er relevant.

Bemærk, at vi kan behandle dine personoplysninger til mere end én lovlig grund afhængigt af det specifikke formål, som vi bruger dine data til. Kontakt os venligst, hvis du har brug for detaljer om det specifikke juridiske grundlag, vi er afhængige af for at behandle dine personoplysninger, hvor mere end én grund er angivet i tabellen nedenfor.

Formål/aktivitet Type af data Lovligt grundlag for behandling, herunder grundlag for legitim interesse
For at registrere dig som ny bruger/kunde (a) Identitet (b) Kontakt (a) Udførelse af en kontrakt med dig (b) Nødvendig for vores legitime interesser (for at holde vores optegnelser opdateret og for at studere, hvordan kunder bruger vores produkter/tjenester)
At behandle og levere ordrer, herunder:(a) Håndtering af betalinger, gebyrer og gebyrer(b) Inddrivelse og inddrivelse af penge, vi skylder os (a) Identitet (b) Kontakt(c) Finansiel

(d) Transaktion

(e) Marketing og kommunikation

(a) Udførelse af en kontrakt med dig (b) Nødvendig af hensyn til vores legitime interesser (for at inddrive beløb, der skyldes os)
For at administrere vores forhold til dig, hvilket vil omfatte: (a) Underretning om ændringer i vores vilkår eller privatlivspolitik(b) Beder dig om at skrive en anmeldelse eller deltage i en undersøgelse (a) Identitet (b) Kontakt(c) Profil

(d) Marketing og kommunikation

(a) Udførelse af en kontrakt med dig(b) Nødvendig for at overholde vores juridiske forpligtelser(c) Nødvendig for vores legitime interesser (for at holde vores optegnelser opdateret og for at studere, hvordan kunder bruger bestemte sider/produkter/tjenester)
For at gøre det muligt for dig at udfylde en undersøgelse (a) Identitet (b) Kontakt(c) Profil

(d) Brug

(e) Marketing og kommunikation

(a) Udførelse af en kontrakt med dig(b) Nødvendig for vores legitime interesser (for at studere, hvordan kunder bruger sider/produkter/tjenester, for at forstå brugerpræferencer, for at udvikle vores sider/produkter/tjenester og vækste vores forretning)
For at administrere og beskytte vores virksomhed og vores hjemmeside (inklusive fejlfinding, dataanalyse, test, systemvedligeholdelse, support, rapportering og hosting af data) (a) Identitet (b) Kontakt(c) Teknisk (a) Nødvendig for vores legitime interesser (for at drive vores virksomhed, levering af administration og it-tjenester, netværkssikkerhed, for at forhindre svig og anden ulovlig aktivitet og i forbindelse med en virksomhedsreorganisering eller gruppeomstrukturering)(b) Nødvendig for at overholde med vores juridiske forpligtelser
For at levere relevant webstedsindhold og annoncer til dig og måle eller forstå effektiviteten af ​​vores websteder og den annoncering, vi leverer til dig (a) Identitet (b) Kontakt(c) Profil

(d) Brug

(e) Marketing og kommunikation

(f) Teknisk

Nødvendig for vores legitime interesser (for at studere, hvordan kunder bruger bestemte sider/produkter/tjenester, for at udvikle dem, for at vokse vores forretning og for at informere vores marketingstrategi)
At bruge dataanalyse til at kortlægge din rejse gennem vores websteder, til at forbedre vores websted, produkter/tjenester, markedsføring, kunderelationer og oplevelser (a) Teknisk(b) Brug Nødvendigt for vores legitime interesser (for at definere de typer kunder, der besøger vores websteder, for at forstå deres interaktioner med vores websteder, for at holde vores websteder opdaterede og deres indhold relevant, for at udvikle vores forretning og for at informere marketingstrategier)
For at forstå dine præferencer og komme med forslag og anbefalinger til dig om varer eller tjenester, der kan være af interesse for dig (a) Identitet (b) Kontakt(c) Teknisk

(d) Brug

(e) Profil

(f) Marketing og kommunikation

Nødvendigt for vores legitime interesser (for at udvikle og promovere sider / produkter / tjenester og vækste vores forretning)
For at få professionel rådgivning eller overholde vores juridiske forpligtelser (a) Identitet (b) Kontakt(c) Finansiel

(d) Transaktion

e) Teknisk

(f) Profil

(g) Brug

(h) Marketing og kommunikation

(a) Nødvendig for vores legitime interesser (for at få professionel rådgivning)(b) Nødvendig for at overholde vores juridiske forpligtelser

Markedsføring

Vi bestræber os på at give dig valgmuligheder vedrørende visse persondataanvendelser, især omkring markedsføring og annoncering.

Vi kan bruge dine identitets-, kontakt-, tekniske-, brugs- og profildata til at danne os et overblik over, hvad vi tror, ​​du måtte ønske eller har brug for, eller hvad der kan være af interesse for dig. Sådan beslutter vi, hvilke produkter, services og tilbud der kan være relevante for dig (det kalder vi markedsføring).

Du vil modtage markedsføringsmeddelelser fra os og/eller visse eksterne tredjeparter, hvis du har anmodet om oplysninger, og du ikke har fravalgt at modtage denne markedsføring.

Tredjeparts markedsføring

Vi vil få dit udtrykkelige “opt-in” samtykke, før vi deler dine personlige data med en tredjepart til markedsføringsformål.

Fravælger

Du kan til enhver tid bede os eller tredjeparter om at stoppe med at sende dig marketingmeddelelser ved at følge opt-out-linkene på enhver marketingmeddelelse, der sendes til dig, eller ved at kontakte os til enhver tid.

Cookies

Cookies er små stykker information, som din browser lagrer på din computers harddisk. Vi bruger cookies for at give os mulighed for at forstå, hvem der har set hvilke sider og annoncer, for at bestemme, hvor ofte bestemte sider besøges, for at bestemme de mest populære områder på en hjemmeside og generelt for at overvåge brugen af ​​en hjemmeside. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, selvom du ikke behøver det. Vi kontrollerer ikke tredjeparters brug af cookies. Du kan indstille din browser til at afvise alle eller nogle cookies eller til at advare dig, når websteder sætter eller får adgang til cookies. Hvis du deaktiverer eller nægter cookies, skal du være opmærksom på, at nogle dele af denne hjemmeside kan blive utilgængelige eller ikke fungere korrekt.

For mere information om cookies, og hvordan du deaktiverer dem, kan du konsultere oplysningerne fra Interactive Advertising Bureau på www.allaboutcookies.org.

Ændring af formål

Vi vil kun bruge dine personoplysninger til de formål, som vi indsamlede dem til, medmindre vi med rimelighed vurderer, at vi skal bruge dem af en anden grund, og at den grund er forenelig med det oprindelige formål. Hvis du ønsker at få en forklaring på, hvordan behandlingen til det nye formål er forenelig med det oprindelige formål, bedes du kontakte os.

Hvis vi skal bruge dine personoplysninger til et ikke-relateret formål, giver vi dig besked, og vi vil forklare det juridiske grundlag, der tillader os at gøre det.

Bemærk venligst, at vi kan behandle dine personoplysninger uden din viden eller samtykke, i overensstemmelse med ovenstående regler, hvor dette er påkrævet eller tilladt ved lov.

  1.      Videregivelse af dine personlige data

Vi kan dele dine personoplysninger med de parter, der er angivet nedenfor, til de formål, der er angivet i tabellen ovenfor.

  •               Virksomheder inden for Investoo-koncernen.
  •               Eksterne tredjeparter (defineret i ordlisten nedenfor).
  •               Tredjeparter, til hvem vi kan vælge at sælge, overføre eller fusionere dele af vores virksomhed eller vores aktiver. Alternativt kan vi søge at erhverve andre virksomheder eller fusionere med dem. Hvis der sker en ændring i vores virksomhed, kan de nye ejere bruge dine personlige data på samme måde som beskrevet i denne privatlivspolitik.

Vi kræver, at alle tredjeparter respekterer sikkerheden af ​​dine personlige data og behandler dem i overensstemmelse med loven. Vi tillader ikke vores tredjepartstjenesteudbydere at bruge dine personlige data til deres egne formål og tillader dem kun at behandle dine personlige data til bestemte formål og i overensstemmelse med vores instruktioner.

  1.      Internationale overførsler

Vi kan overføre dine data uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (” EØS “).

Når vi overfører dine personoplysninger ud af EØS, sikrer vi, at der ydes en tilsvarende grad af beskyttelse ved at sikre, at mindst én af følgende sikkerhedsforanstaltninger er implementeret:

  •               Vi vil kun overføre dine personoplysninger til lande, som er blevet anset for at give et passende niveau af beskyttelse af personoplysninger af Europa-Kommissionen.
  •               Hvor vi bruger visse tjenesteudbydere, kan vi bruge specifikke kontrakter godkendt af Europa-Kommissionen, som giver personoplysninger den samme beskyttelse, som den har i Europa.
  •               Hvor vi bruger udbydere, der er baseret i USA, kan vi overføre data til dem, hvis de er en del af Privacy Shield, som kræver, at de yder tilsvarende beskyttelse som persondata, der deles mellem Europa og USA.

Kontakt os venligst, hvis du ønsker yderligere information om den specifikke mekanisme, der anvendes af os, når du overfører dine personlige data ud af EØS.

  1.      Datasikkerhed

Vi har indført passende sikkerhedsforanstaltninger for at forhindre, at dine personlige data ved et uheld går tabt, bruges eller tilgås på en uautoriseret måde, ændres eller videregives. Derudover begrænser vi adgangen til dine personlige data til de medarbejdere, agenter, entreprenører og andre tredjeparter, som har et forretningsbehov at vide. De behandler kun dine personoplysninger efter vores instruktioner, og de er underlagt tavshedspligt.

Vi har indført procedurer til at håndtere ethvert formodet brud på persondatasikkerheden og vil underrette dig og enhver relevant regulator om et brud, hvor vi er juridisk forpligtet til at gøre det.

  1.      Opbevaring af data

Hvor længe vil du bruge mine personlige data?

Vi opbevarer kun dine personoplysninger, så længe det er rimeligt nødvendigt for at opfylde de formål, vi indsamlede dem til, herunder med det formål at opfylde eventuelle lovmæssige, regulatoriske, skattemæssige, regnskabsmæssige eller rapporteringskrav. Vi kan opbevare dine personoplysninger i en længere periode i tilfælde af en klage, eller hvis vi med rimelighed mener, at der er udsigt til retssager i forbindelse med vores forhold til dig.

For at bestemme den passende opbevaringsperiode for personoplysninger tager vi hensyn til mængden, arten og følsomheden af ​​personoplysningerne, den potentielle risiko for skade fra uautoriseret brug eller videregivelse af dine personoplysninger, de formål, som vi behandler dine personoplysninger til, og om vi kan opnå disse formål på andre måder og de gældende lovmæssige, regulatoriske, skattemæssige, regnskabsmæssige eller andre krav.

Med undtagelse af kontaktdata (som vil blive opbevaret i en periode på tre år fra datoen for vores sidste kontakt eller håndtering af dig) vil vi opbevare dine data i en periode på to år fra datoen for vores sidste kontakt eller håndtering af du. Ved udgangen af ​​den gældende opbevaringsperiode vil dine data blive slettet fra vores systemer.

I nogle tilfælde kan du bede os om at slette dine data inden udløbet af opbevaringsperioden – se “dine juridiske rettigheder” nedenfor for yderligere information.

I nogle tilfælde vil vi anonymisere dine personlige data (så de ikke længere kan associeres med dig) til forsknings- eller statistiske formål, i hvilket tilfælde vi kan bruge disse oplysninger på ubestemt tid uden yderligere varsel til dig.

  1.    Dine juridiske rettigheder

Under visse omstændigheder har du rettigheder i henhold til databeskyttelseslovene i forhold til dine personlige data.

  •               Anmod om adgang til dine personlige data (almindeligvis kendt som en “anmodning om adgang til registrerede personer”). Dette giver dig mulighed for at modtage en kopi af de personoplysninger, vi har om dig, og kontrollere, at vi behandler dem lovligt.
  •               Anmod om rettelse af de personoplysninger, som vi opbevarer om dig. Dette giver dig mulighed for at få rettet eventuelle ufuldstændige eller unøjagtige data, vi har om dig, selvom vi muligvis skal verificere nøjagtigheden af ​​de nye data, du giver os.
  •               Anmod om sletning af dine personlige data. Dette giver dig mulighed for at bede os om at slette eller fjerne personoplysninger, hvor der ikke er nogen god grund til, at vi fortsætter med at behandle dem. Du har også ret til at bede os om at slette eller fjerne dine personoplysninger, hvor du med succes har udnyttet din ret til at gøre indsigelse mod behandlingen (se nedenfor), hvor vi kan have behandlet dine oplysninger ulovligt, eller hvor vi er forpligtet til at slette dine personoplysninger for at overholde lokal lovgivning. Bemærk dog, at vi muligvis ikke altid er i stand til at efterkomme din anmodning om sletning af specifikke juridiske årsager, som vil blive meddelt dig, hvis det er relevant, på tidspunktet for din anmodning.
  •               Indsigelse mod behandling af dine personoplysninger, hvor vi er afhængige af en legitim interesse (eller en tredjeparts), og der er noget ved din særlige situation, som gør, at du ønsker at gøre indsigelse mod behandlingen på denne grund, da du føler, at det påvirker dine grundlæggende rettigheder og friheder. Du har også ret til at gøre indsigelse, når vi behandler dine personoplysninger til direkte markedsføringsformål. I nogle tilfælde kan vi påvise, at vi har tvingende legitime grunde til at behandle dine oplysninger, som tilsidesætter dine rettigheder og friheder.
  •               Anmod om begrænsning af behandlingen af ​​dine personoplysninger. Dette giver dig mulighed for at bede os om at suspendere behandlingen af ​​dine personoplysninger i følgende scenarier:

o Hvis du ønsker, at vi skal fastslå dataens nøjagtighed.

o Hvor vores brug af data er ulovlig, men du ikke ønsker, at vi skal slette dem.

o Hvor du har brug for, at vi opbevarer dataene, selvom vi ikke længere kræver det, da du har brug for det for at etablere, udøve eller forsvare juridiske krav.

o Du har gjort indsigelse mod vores brug af dine data, men vi skal verificere, om vi har overordnede legitime grunde til at bruge dem.

o Anmode om overførsel af dine personlige data til dig eller til en tredjepart. Vi vil give dig, eller en tredjepart, du har valgt, dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt, maskinlæsbart format. Bemærk, at denne ret kun gælder for automatiserede oplysninger, som du oprindeligt har givet samtykke til, at vi kan bruge, eller hvor vi har brugt oplysningerne til at udføre en kontrakt med dig.

o Træk samtykke tilbage til enhver tid, hvor vi er afhængige af samtykke til at behandle dine personoplysninger. Dette vil dog ikke påvirke lovligheden af ​​enhver behandling, der er udført, før du trækker dit samtykke tilbage. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, er vi muligvis ikke i stand til at levere visse produkter eller tjenester til dig.

Hvis du ønsker at udøve nogen af ​​de rettigheder, der er angivet ovenfor, bedes du kontakte os.

Normalt kræves ingen gebyr

Du skal ikke betale et gebyr for at få adgang til dine personlige data (eller for at udøve nogen af ​​de andre rettigheder). Vi kan dog opkræve et rimeligt gebyr, hvis din anmodning er åbenlyst ubegrundet, gentagen eller overdreven. Alternativt kan vi afvise at efterkomme din anmodning under disse omstændigheder.

Hvad vi kan få brug for fra dig

Vi skal muligvis anmode om specifikke oplysninger fra dig for at hjælpe os med at bekræfte din identitet og sikre din ret til at få adgang til dine personlige data (eller udøve nogen af ​​dine andre rettigheder). Dette er en sikkerhedsforanstaltning for at sikre, at personlige data ikke videregives til nogen person, der ikke har ret til at modtage dem. Vi kan også kontakte dig for at bede dig om yderligere oplysninger i forbindelse med din anmodning om at fremskynde vores svar.

Tidsgrænse for at svare

Vi forsøger at besvare alle legitime anmodninger inden for en måned. Nogle gange kan det tage os længere tid end en måned, hvis din anmodning er særlig kompleks, eller du har fremsat en række anmodninger. I dette tilfælde vil vi give dig besked og holde dig opdateret.

  1.    Ordliste

LOVLIGT GRUNDLAG

Legitim interesse  betyder vores virksomheds interesse i at drive og administrere vores forretning for at sætte os i stand til at forstå dem, der besøger vores websteder, deres interesser og deres præferencer med henblik på at give dem den mest relevante brugeroplevelse. Vi sørger for, at vi overvejer og afbalancerer enhver potentiel indvirkning på dig (både positiv og negativ) og dine rettigheder, før vi behandler dine personoplysninger for vores legitime interesser. Vi bruger ikke dine personlige data til aktiviteter, hvor vores interesser tilsidesættes af indvirkningen på dig (medmindre vi har dit samtykke eller på anden måde er påkrævet eller tilladt ved lov). Du kan få yderligere information om, hvordan vi vurderer vores legitime interesser i forhold til enhver potentiel indvirkning på dig i forbindelse med specifikke aktiviteter, ved at kontakte os.

Udførelse af kontrakt  betyder behandling af dine data, hvor det er nødvendigt for at opfylde en kontrakt, som du er part i, eller for at tage skridt på din anmodning, før du indgår en sådan kontrakt.

Overholdelse af en juridisk forpligtelse  betyder at behandle dine personoplysninger, hvor det er nødvendigt for at overholde en juridisk forpligtelse, som vi er underlagt.

Interne tredjeparter  betyder andre virksomheder i Investoo-koncernen, der fungerer som fælles dataansvarlige og databehandlere.

Eksterne tredjeparter  betyder:

  •               Vores professionelle rådgivere (herunder advokater, bankfolk, revisorer og forsikringsselskaber).
  •               HM Revenue & Customs, tilsynsmyndigheder og andre myndigheder.
  •               Tjenesteudbydere, der understøtter teknologien bag vores hjemmesider (f.eks. WordPress og HubSpot) og andre tjenesteudbydere, som hjælper os med at drive vores forretning og udføre de tjenester, du efterspørger.
  •               Bedrageri, hvidvaskning af penge og terrorfinansiering forebyggende agenturer eller virksomheder.
  •               Produktleverandører, mæglere, børser og andre virksomheder, hvis produkter og tjenester er opført eller annonceret på vores hjemmesider.
  •               Vores forretningspartnere, tilknyttede annoncenetværk, analyseudbydere og søgeinformationsudbydere.