Home » News » Salget i Foxconn i andet kvartal faldt med 14 %, og udsigterne for tredje kvartal lysere før toppen ved årets udgang

Salget i Foxconn i andet kvartal faldt med 14 %, og udsigterne for tredje kvartal lysere før toppen ved årets udgang

News Team

Taiwans Foxconn, en stor iPhone-samler for Apple Inc. , sagde onsdag, at omsætningen i andet kvartal faldt 13,8% år-til-år, men udsigterne for tredje kvartal var lysere forud for shoppingsæsonen i slutningen af året.

Foxconn, formelt kaldet Hon Hai Precision Industry Co Ltd og verdens største kontraktelektronikproducent sagde, at omsætningen i april-juni-perioden nåede T$1,3 billioner ($41,76 milliarder), i overensstemmelse med deres forventninger.

For smarte forbrugerelektronikprodukter, som inkluderer smartphones og er virksomhedens vigtigste forretningsdrivende, faldt omsætningen i andet kvartal og kom fra en højere base i perioden for året siden, hedder det i en erklæring uden at give detaljer.

For juni måned faldt salget 19,7% år-til-år, selvom det med T$422,8 milliarder stadig var det næsthøjeste tal nogensinde i samme periode.

“Med anden halvdel af årets højsæson i gang, vil driften gradvist stige,” sagde selskabet.

“Udsigterne for tredje kvartal, som vil være bedre end andet kvartal, forventes at stige i et kvartalstempo højere end set i de foregående to år,” hedder det.

“Sammenlignet med den præ-pandemiperiode, forventes vækstraten at være omtrent på niveau.”

Det første halvår af året er traditionelt langsommere for de taiwanesiske teknologiproducenter, da store elektronikleverandører, herunder Apple, lancerer nye produkter nær årets udgang.

Foxconn rapporterer sin indtjening for andet kvartal den 14. august.

Foxconn havde et dyk på 56 % i første kvartals nettoresultat, hvilket halter efter prognoserne i sit største kvartalsfald i tre år. Det krævede en afskrivning på 565 millioner dollars knyttet til dets 34% af aktierne i den japanske elektronikproducent Sharp Corp. Foxconn-aktierne er steget 8,6% i år, og halter efter det bredere Taiwan-marked, som er en stigning på 20,1%. De lukkede onsdag 1,4 % sammenlignet med et fald på 0,5 % for det bredere marked.

Source: https://buystocks.co.uk/news/foxconn-q2-sales-slip-14-q3-outlook-brighter-ahead-of-year-end-peak/