Home » News » Schweizisk nationalbank reducerer CF Industries Holdings ejerskab med 10,4 % i løbet af 4. kvartal 2019

Schweizisk nationalbank reducerer CF Industries Holdings ejerskab med 10,4 % i løbet af 4. kvartal 2019

News Team

I en nylig ansøgning til US Securities and Exchange Commission (SEC) har den schweiziske nationalbank afsløret, at den har reduceret sin position i CF Industries Holdings, Inc. (NYSE: CF) med 10,4 % i løbet af fjerde kvartal sidste år. Ifølge ansøgningen ejede fonden 809.900 aktier i CF Industries efter at have solgt 94.166 aktier i løbet af 4. kvartal 2019. Swiss National Banks ejerskab af CF Industries ligger på omkring 0,41 %, eller omkring 69 mio. USD værd baseret på markedsværdi, som dens seneste SEC rapportering.

CF Industries er verdensledende inden for produktion og distribution af kvælstofgødning. Virksomheden ejer og driver nitrogenanlæg, der distribuerer landbrugs- og industriprodukter gennem sin segmenterede struktur bestående af ammoniak, granulært urinstof, UAN, AN og andre produkter. Firmaets seneste indtjeningsrapport fra 1. maj rapporterede imponerende indtjeningsresultater, som oversteg analytikeres skøn med $0,22 pr. aktie til en netto EPS på $2,85 i løbet af 1. kvartal 2020.

Virksomheden fastholdt også stærke finansielle indikatorer med et afkast på egenkapitalen over gennemsnittet på imponerende 42,23 %, hvilket indikerer høj fortjeneste fra brug af aktionærkapital; demonstrere potentiale for fremtidige vækstmuligheder inden for dette felt.

På trods af, at omsætningen er faldet næsten 30 % sammenlignet med sidste års forrige kvartal, forventer analytikere positive resultater fremadrettet ind i dette regnskabsår og forventer at stå på en indtjening på ca. $8,98 pr.

Swiss National Banks faldende ejerskab indebærer ikke nødvendigvis noget negativt i forhold til virksomhedens udsigter, men afspejler snarere bankens igangværende bestræbelser på at opretholde diversificerede porteføljer på tværs af sektorer og brancher med nye tendenser, der fremstår stærkere end nogensinde før – hvilket sikrer, at kunderne tilbydes maksimal sikkerhed, da vi navigere i disse usikre tider sammen.

Mens investorer ser frem til fremtidige kvartaler efter covid-æraens opsving, tyder vækstestimater på tegn på forbedringer i retning af vedvarende outputniveauer, der giver mulighed for endnu større afkast både for eksisterende såvel som eventuelle potentielle investorer i denne og lignende industrier. Bedste praksis, der anbefales for enhver investor, er at forblive informeret om den seneste udvikling omkring CF Industries eller andre virksomheder med interesser inden for lignende vækstsektorer.

CF Industries: En oversigt over hedgefondsaktiviteter

Aktien i CF Industries Holdings, Inc. åbnede til $67,58 tirsdag og har været genstand for en rimelig grad af interesse blandt hedgefonde og institutionelle investorer i den seneste tid. Flere andre hedgefonde og institutionelle investorer har enten tilføjet eller reduceret deres ejerandele i selskabet. For eksempel øgede Pacer Advisors Inc. sin ejerandel med 83,1 % i 4. kvartal til at eje 1.971.287 aktier til en værdi af $167.954.000 efter at have erhvervet yderligere 894.857 aktier; Renaissance Technologies LLC gjorde det samme i 3. kvartal ved at øge sin ejerandel med 48,5% til at eje 1.716.450 aktier til en værdi af $165.208.000 efter at have erhvervet yderligere 560.800 aktier; Price T Rowe Associates Inc. MD øgede sin ejerandel med 4,80% i 3. kvartal til at eje 11.789.927 aktier til en værdi af $1.134.783.000 efter at have erhvervet yderligere 544263 aktier; Jacobs Levy Equity Management Inc. øgede i samme kvartal sin ejerandel med 316,30%, som nu ejer 482822 aktier til en værdi af 46.472.000 USD efter at have erhvervet yderligere 366839 aktier og til sidst øgede Clean Energy Transition LLP også sin ejerandel for CF Industries, men i løbet af Q1’s boosting værdi næsten tre gange.

CF Industries Holdings er en førende global producent og distributør af nitrogengødning med aktiviteter opdelt i Ammoniak Granular Urea UAN AN ad Other, hvorigennem det betjener både landbrugs- og industrikunder via sit distributionssystemnetværk.

Nyligt erklærede kvartalsvise udbytter sikrede, at aktionærerne blev udbetalt onsdag den 31. maj med optegnelser, der viser betalinger på $0,40 pr. aktie for dem, der blev registreret den 15. maj alene for denne udbytteudvekslingsperiode.

Adskillige analysefirmaer har også vægtet CF-rating over tid, og Citigroup har sænket deres købsmålpris fra et maksimum på $126,00 til $100,00 (købsvurdering.) Scotiabank hævede sin CF Industries aktieevaluering fra en ‘sektorpræstation’-rating til en bedre end alternativ med et prismål på $95,00, og Goldman Sacks Group satte deres til $110,00, selvom den oprindelige fremskrivning også var sat til $126,00; både credit Suisse Group såvel som BMO Capital Markets gav estimerede fremskrivninger af in-house kursmålværdier for CF Industries faldende i det seneste kvartal, mens en analyseanalytiker mærkede sin nuværende aktie som salgsrating givet dårligere seneste præstationsdata.

Med en markedsværdi på er i øjeblikket vurderet til 13,17 milliarder dollars og har en betaværdi på 1,01, har CF Industries Holdings fortsat stået over for skiftende markeder, hvilket kommer på baggrund af medrivende præstationer, markedsnedgange og branchebaserede usikkerhedsmomenter, der alle sætter spørgsmålstegn ved både vækst- og langsigtede investeringslevedygtighedsanalytikere mener, at investorer skal holde sig aktivt i kontakt med CF Industries-nyhedsopdateringer, før de handler med blue chip-selskabet vurderet af Bloomberg.com under konsensusklassificering som Moderat Køb/Langsigtet Positiv blandt casual tradere på webstedet .

Source: https://buystocks.co.uk/news/swiss-national-bank-reduces-cf-industries-holdings-ownership-by-10-4-during-q4-2019/