Home » News » Ubers aktiekurs stiger efter aftale om at tilbyde New York City taxature i ca

Ubers aktiekurs stiger efter aftale om at tilbyde New York City taxature i ca


Ubers aktier er steget med mere end 4 % i dag efter nyheder om, at selskabet vil tilbyde New York City taxature på sin app

Kørselsfirmaet Uber meddelte tidligere i dag, at det har indgået en aftale om at opføre taxaer i New York City på sin app.

Ifølge rapporten fra CNBC tidligere i dag vil to taxa-apps, drevet af Curb og Creative Mobile Technologies, integrere deres software med Uber. Flytningen vil gøre det muligt for brugere at booke taxature i Uber-appen, tilføjede rapporten.

Guy Peterson, Ubers direktør for forretningsudvikling, kommenterede dette skridt og udtalte, at det er en positiv udvikling for Uber. Han sagde;

"Dette er en rigtig sejr for chauffører – de behøver ikke længere at bekymre sig om at finde en billetpris i lavsæsonen eller få et gadehagl tilbage til Manhattan, når de er i yderbyerne. Og dette er en rigtig gevinst for ryttere, som nu vil have adgang til tusindvis af gule taxaer i Uber-appen."

Denne seneste udvikling er en kæmpe gevinst for Uber, da virksomheden har stået over for hård konkurrence fra traditionelle taxatjenester, siden den begyndte at operere i 2009. New York City er en af de førende byer globalt, og Ubers sejr kan bane vejen for yderligere adoption i andre større byer byer.

Ubers administrerende direktør Dara Khosrowshah sagde, at virksomheden arbejder hårdt på at bringe flere taxachauffører til sin platform. Han sagde;

"Jeg vil fortælle dig, at vi vil have hver eneste taxa i verden op på vores platform inden 2025."

Ubers aktier er torsdag steget med 4 % efter nyheden om integrationen i New York. På pressetidspunktet handles UBER til $34,38 per aktie.

Selskabets aktie har underperformeret siden starten af året og har mistet mere end 20% af sin værdi i den periode. Uber har sammen med andre turfirmaer som Lyft set antallet af chauffører på deres platforme falde på grund af Coronavirus-pandemien.

På trods af restriktioner, der nu er ophævet i forskellige dele af verden, finder kørselsfirmaer det svært at få deres chauffører op at køre med den stigende efterspørgsel.