HomeNewsTop 4 amerikanske forsyningsaktier for pålidelige indtægtsstrømme

Top 4 amerikanske forsyningsaktier for pålidelige indtægtsstrømme

Mircea Vasiu

Forsyningsaktier har ry for at levere pålidelige indtægtsstrømme, hvilket er især nyttige, når aktiemarkedet måske retter op. Her er fire amerikanske forsyningsaktier at købe: Sempra, Dominion Energy, Exelon Corporation og Eversource Energy.

En af grundene til, at investorer foretrækker forsyningsaktier i en portefølje, er deres pålidelige indtægtsstrømme. Sådanne aktier har en tendens til at give bedre udbytte af aktier fra andre sektorer. Desuden er de kendt for at have mindre volatilitet end andre aktier.

Så her er fire amerikanske forsyningsaktier at købe for en pålidelig indtægtsstrøm: Sempra, Dominion Energy, Exelon Corporation og Eversource Energy.

Sempra

Sempra er et multi-forsyningsselskab fra San Diego, Californien. Det leverer naturgas og genererer og distribuerer elektricitet til millioner af kunder, og det blev grundlagt i 1998.

Aktiekursen er steget med mere end 10% i de sidste 12 måneder, og selskabet udbetaler også udbytte. Det fremadrettede udbytte er 3,25 %, og Sempra øgede sine årlige udbetalinger til aktionærerne i de seneste 11 år i træk.

Dominion Energy

Dominion Energy beskæftiger over 17.000 mennesker, og det har hovedkvarter i Virginia. Det producerer energi og betjener omkring 7 millioner kunder.

Virksomheden opererer med en bruttoavance, der er højere end sektormedianen med 9,07 % og udbetaler kvartalsvis udbytte. Forward yield er 3,36%, og aktiekursen steg 11,52% i de seneste 12 måneder.

Exelon Corporation

Exelon er et elværk fra Chicago, Illinois. Det producerer elektricitet ved hjælp af blandt andet vind-, vandkraft- og biomasseanlæg, og det betaler kvartalsvis udbytte.

Analytikere er optimistiske med hensyn til aktiekursen. Ud af de 43 analytikere, der dækker aktien, har 34 udstedt købsvurderinger og 8 forbliver neutrale. Kun 1 analytiker har udstedt en salgsvurdering for Exelon Corporation-aktien.

Senest har Morgan Stanley fastholdt sin købsanbefaling med et kursmål på $49.

Eversource Energy

Eversource Energy distribuerer elektricitet og naturgas og er baseret i Springfield, Massachusetts. Virksomheden opererer med en bruttoavance på 48,17%, højere end sektormedianen med 14,52%, og det udbetaler kvartalsvis udbytte.

Det fremadrettede udbytte er 3,09 %, og udbytteprocenten er 62,27 %. Ved den aktuelle børskurs er virksomheden vurderet til 28,53 milliarder dollars, og virksomhedens værdi er 48,94 milliarder dollars.