HomeNewsTop 3 amerikanske finansielle tjenesteydelser aktier at købe midt i stigende renter

Top 3 amerikanske finansielle tjenesteydelser aktier at købe midt i stigende renter

Mircea Vasiu

Federal Reserve i USA startede en stramningscyklus i sidste uge. Så hvad er de bedste amerikanske finansielle serviceaktier at købe, når avancerne stiger?

En af hovedbegivenhederne på finansmarkederne i sidste uge var Federal Reserve i USA's beslutning om rentesatserne. Centralbanken hævede kurserne for første gang siden pandemien og lovede at hæve dem igen ved de kommende møder.

Det er nu klart, at Fed startede på en stramningscyklus, med mange stemmer, der opfordrede til en renteforhøjelse på 50bp på næste møde. Der forventes også flere renteforhøjelser yderligere i 2022.

Finansielle servicevirksomheder er dem, der drager fordel af en sådan cyklus, efterhånden som deres fortjenstmargener stiger. Her er tre amerikanske finansielle serviceaktier at overveje: American Express Company, Velocity Financial og Walker & Dunlop.

American Express Company

American Express (NYSE:AXP) behøver ingen introduktion, da dets brand vandt global anerkendelse. Det er en af de største finansielle servicevirksomheder i USA og på verdensplan, og aktiekursen klarede sig bedre end markedet både YTD og i de seneste tolv måneder.

American Express udbetaler udbytte. Det fremadrettede udbytte er 1,1 %, og udbytteprocenten er 17,22 %. Også aktiekursen handles til et P/E-forhold på 19,48.

Velocity Financial

Velocity Financial (NYSE:VEL) er et ejendomsfinansieringsselskab fra Californien, grundlagt i 2004. Det opererede med en bruttoavance på 90,16 %, højere end sektorens median med 42,85 %.

Det årlige indtægtsestimat for regnskabsperioden, der slutter december 2022, er $106,35 millioner, og Velocity Financial udbetaler ikke udbytte.

Walker & Dunlop

Walker & Dunlop (NYSE:WD) opererer i sparsommeligheds- og realkreditsektoren, og den blev grundlagt i 1937. Aktiekursen steg mere end 32 % i de seneste 12 måneder, og Walker & Dunlops bruttoavance for de seneste 12 måneder var højere end sektormedianen med 58,44 %.

Walker & Dunlop er en udbyttebetalende virksomhed. Udbytteafkastet er 1,79 %, og udbytteprocenten er 24,54 %.