HomeNewsTirsdagens markedsrecap: Her er de bedste højdepunkter fra i går

Tirsdagens markedsrecap: Her er de bedste højdepunkter fra i går

Mircea Vasiu

  • Vista Outdoor køber Stone Glacier, mens Starboard køber 6,5% af aktierne i GoDaddy til en værdi af $800 millioner.
  • Digital Turbines aktier dykker efter partnerskab med Google.
  • Telefonica vil nedlægge tusindvis af arbejdspladser i Spanien.

Vista Outdoor køber Stone Glacier

Vista Outdoor (NYSE: VSTO) annoncerede tirsdag, at de vil købe premium jagtudstyrsmærket Stone Glacier. Flytningen vil give den amerikanske sportsdesigner mulighed for at udvide sin portefølje til kategorier af campingudstyr og teknisk beklædning. Opkøbet skulle yderligere styrke deres omdømme som foretrukne erhverver i udendørsbranchen. Dette er det syvende opkøb inden for 16 måneder, og de bruger kontanter i hånden og tilgængelige likvide aktiver til at finansiere denne handel.

StarBoard skal have en 6,5% ejerandel i GoDaddy

Styrbord kontrollerer 6,5 % af aktierne i GoDaddy Inc. (NYSE: GDDY) til en værdi af 800 millioner dollars. Mens den aktivistiske investors planer ikke kunne læres, presser Starboard normalt virksomheder til at forbedre ydeevnen på andre måder eller øge avancen og søger meget ofte pladser i deres bestyrelser. GoDaddy blev grundlagt i 1997 af Rob Parsons, og aktien fik et løft for nylig, da virksomheden rapporterede sit resultat for tredje kvartal. Domæneregistratoren har i øjeblikket en markedsværdi på 12,7 milliarder dollars.

Digital Turbine samarbejder med Google

Digital Turbine (NASDAQ:APPS) så sine aktier falde efter meddelelsen om, at de vil indgå i partnerskab med Google for at promovere deres produkter og vækststrategi, der understøtter Android-økosystemet. Dette vil ske ved at aktivere milliarder af apps med intelligent app-opdagelse. Mens Digital Turbine også vil arbejde sammen med Googles premierepartner i skyen SADA for at forbedre og udvide Googles virksomheds- og cloudløsninger.

Telefonica vil nedlægge tusindvis af arbejdspladser i Spanien

Telefonica SA (BME:TEF) har meddelt, at det vil nedlægge 2.700 jobs i Spanien. Fyringen ventes at koste teleselskabet omkring 1,7 milliarder dollars. De fleste fyringer er arbejdere på 55 år eller ældre i 2022 med en anciennitet på mere end 15 år. Telefonica har set to tidligere tilfælde af sådanne massenedskæringer under formand Jose Maria Alvarez-Pallete. Denne strategi har hjulpet virksomheden med at håndtere sin gæld. Dens gæld er på 25 milliarder dollars i øjeblikket, hvilket er mindre end halvdelen af, hvad den havde i 2016.