Home » News » Tencent, Alibaba-indtjening holder nøglen til $44 milliarder China Tech Run

Tencent, Alibaba-indtjening holder nøglen til $44 milliarder China Tech Run

News Team

Da landets store teknologivirksomheder begynder at rapportere indtjening for tredje kvartal i denne uge, er forventningerne til, at Tencent vil vise stærk vækst på grund af omkostningsreduktioner og et venligere reguleringsklima for spil, som også gavner rivalen NetEase Inc. Alibaba (NYSE: BABA), men det er sandsynligt fortsatte med at lide af en bredere forbrugsopbremsning, der også pressede konkurrenten JD.com Inc..

Sektoren har klaret sig bedre end Kinas bredere aktiemarked i år, takket være en mere robust indtjening, der gjorde den til et af de få lyspunkter i verdens nr. 2 økonomi. Momentumet fik endnu et løft i denne måned midt i afkølende satsninger på amerikanske rentestigninger, hvilket løftede den samlede markedsværdi af virksomheder i Hang Seng Tech-indekset med $44 milliarder.

“Internetindtjening har været det lysende punkt for de foregående to kvartaler takket være tidligere omkostningsbesparende indsats og relativt lave markedsforventninger,” sagde Xiadong Bao, fondschef hos Edmond de Rothschild Asset Management i Paris. “Det vil helt sikkert hjælpe med at løfte stemningen yderligere, hvis de fortsætter med at rapportere bedre end forventet resultater og give konstruktiv vejledning.”

Tencents salg steg sandsynligvis 11 % i forhold til året i kvartalet juli-september, hvilket førte til et 24 % hop i driftsresultatet, forudser Morgan Stanley, og tilskriver den solide præstation delvist til stigende spilleindtægter efter udrulningen af to nye titler. Det Shenzhen-baserede firma er planlagt til at offentliggøre sine resultater onsdag.

Tilsvarende forventer analytikere, at en stærk spilefterspørgsel vil øge NetEases omsætning i tredje kvartal med 12 %, det hurtigste tempo i over et år, viser Bloomberg-kompilerede data. Hangzhou-hovedkvarterets indtjening forfalder torsdag.

Der er et opadrettet potentiale for internetaktier, da nedjusteringer af deres salgsudsigter sandsynligvis nærmer sig en ende, skrev Goldman Sachs Group Inc.s strateg Ronald Keung i et notat. Vedvarende indtjeningsvækst momentum og et stabiliseret regulatorisk miljø med godkendelse af nye spillelicenser er også medvind, tilføjede han.

Optionspositionering på Tencent tyder på, at handlende har øget bullish væddemål på aktien i løbet af de sidste to uger, hvor Bloomberg-kompilerede data viser, at efterspørgslen efter såkaldte out-of-the-money calls registrerer en større stigning i forhold til puts.

Til sammenligning er analytikere fortsat forsigtige over for e-handelsgiganter som Alibaba og JD.com, da den kinesiske forbruger fortsætter med at stramme deres pengepung i en svækket økonomi. Anæmisk efterspørgsel har gjort industriens hårde konkurrence endnu værre.

Alibaba, hvis indtjening forfalder torsdag, vil sandsynligvis rapportere 8,2% i omsætningsvækst for september kvartal, efter at analytikere sænkede deres estimater i løbet af den seneste måned. Rival JD.com ventes onsdag at rapportere en salgsvækst på lige over 1% for perioden.

“Investorer forventer svage læsninger fra Alibaba og JD.com, da det ikke kun er en svag Kinas forbrugshistorie, men også intensiveret sektorkonkurrence fra folk som PDD og Kuaishou,” sagde Vey-Sern Ling, administrerende direktør hos Union Bancaire Privee. ”Men med deres nuværende værdiansættelser ser jeg ikke, at nogen af selskaberne handles lavere. Det betyder bare, at det vil tage længere tid for aktiekursen at komme sig.”

Source: https://buystocks.co.uk/news/tencent-alibaba-earnings-hold-key-to-44-billion-china-tech-run/